bakın bakalım tanıdık gelicek mi ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hatasiz-golf-gti-68915675/detay bu kadarda olmamalı ya
müdür araç benimdi, bazı sebeplerden sattım ama alanın binici olduğunu düşünüyordum, ölücüymüş, al-satçıymış, vs. vs.. ne dersen uyar yani.. Arabamı kötülemek istemem kesinlikle, 97 model, 20.yıl üretim 4 kapı GTi'lar arasında en temiz ve düşük KM'li sayılı araçlardan birisi ama gel gör ki, üstüne tek bir vida dahi koymadan 19bin fiyat çekmesi akıl alacak iş değil, tamam artık o kişinin arabası, malına istediği fiyatı biçer, alan olur olmaz orası tartışılır.. Ama dediğim gibi, 19bin edecek bir araba değildi henüz, bunun için komple boyanması, öntakımının elden geçmesi vs işlemler gerekir ki o zaman bile 19bin fazla.. Murat komple elden geçirdi arabasını, boyası, döşemeleri, aksesuarları, motoru vs. yine de böyle bi fiyat biçmemişti kaldıki sunroof vardı yanlış hatırlamıyorsam Murat'ta.. aracın 3.sahibi benim, ilandaki yazılan açıklamalarda mavi renkli olanlar benim ilan yazım zaten, kopyala yapıştır yapmış resmen.. plakası görünen fotolar dışında diğer 6 foto da benim çektiğim fotolar. Neden satıyor bende anlamadım ama arabadan anlamayan saf birisini bulup satarsa satar..