Arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum pek yazmasamda ... Neyse sorunuma geleyim
98 model golf 4 1.9 tdi otomatik arabam var maşallahı var ikinci el almama rağmen 5 sene içeresinde şanzımandan başka problem çıkarmamıştı ; yurt dışında öğrenciyim 1 ay önce tatil niyetine gitmiştim yurt dışında göstergede akü ışığı yandı ve de hiç sönmedi her neyse takviye falan yaparak götürdüm bilmediğim bir servise yurt dışındayım kimi nerden bileyim . Şarj dinamosu değişçek dediler uçuk fiyat çıkarttılar malum öğrenciyim bunlara imkanım yok dedim o zaman dediler tamir edelim 120 milyon a tamir ettirim sonra adam garanti falan zaten vermedi bunu göze alarak tamir ettirdim sorun giderilmişti mutluydum döndüm Türkiyeme
bugün öğlen arabayı bi çalıştırayım 1-2 tur atayım dedim can sıkıntısından . Ama yine akü ışığı sönmedi hiç hemen ustama gittim ustam izinliymiş yarın gelcekmiş yarına kadar bekle dedi dayanamdım tabi pederin arkadaşı fiat servisinin müdürü oraya götürdüm bi baksınlar diye orda baktırdım şarj dinamosu gitmiş dediler yeni alman lazım dediler ; şimdi başıma geçen tamir ettirdim bu olay yine geldi yine tamir ettirip bu olayın gelmesini istemiyorum . Acaba çıkma parçalaramı baksam yarın yoksa yine tamir mi ettirmeye kalksam ? Yeni almak olayını akla bile getirmiyorum öğrenciyim maddi durumum el vermez .
Bursada yaşıyorum acaba tavsiye edebileceğiniz çıkma bulabileceğim bir yer veya 0 ını alabileceğim bir yerleri söyleyebilirseniz teşekkür ederim arkadaşlar .