Ana Sayfa
Yardım
Ara
Giriş Yap
Kayıt Ol
Volkswagen Türkiye
»
Volkswagen
»
Golf
»
Golf IV
»
hava filtresi hortumunun orjinalliği
« önceki
sonraki »
Arkadaşına gönder
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: hava filtresi hortumunun orjinalliği (Okunma sayısı 4684 defa)
idikut58
VATANSEVER
hava filtresi hortumunun orjinalliği
«
:
11 Ağustos 2011, 20:03:48 »
merhaba arkadaşlar hava filtresinin hortumunun orjinal olup olmaması yakıtı ve çekişi etkilermi bendeki orjinaldi fakat kalın hortumdan motora giden daha ince hortum kopuk olduğu için usta değiştir dedi yan sanayi aldım çok basit ve orjinali,ne göre ince..birde geçen bi usta gazla alakalı bişe yaparken gene aynı yerden koparıp ölece tutturmuş sonradan gördüm..şimdi söktüm yapıştıracağım...pratik bilgisi olan veya daha iyi bi düşüncesi olan varmı teşekkür ederim...
BİLSEYDİ MECNUN WOSWOS SEVGİSİNİ,SEVERMİYDİ HİÇ LEYLA ZİLLİSİNİ (ALINTIDIR:)
ALPER.
Ynt: hava filtresi hortumunun orjinalliği
«
Yanıtla #1 :
11 Ağustos 2011, 22:50:50 »
bir şey farketmez, benim borada yırtılmıştı, kumaş gibi olan bantlarla güzelce sağlamlaştırıp yapıştırmıştık, hiç de bir şey olmadı, o zamanlar 150 lira gibi bir fiyat çekmişlerdi, sensör parasına hortum satıyolar, biz de öyle çözmüştük
Apaydin
Ynt: hava filtresi hortumunun orjinalliği
«
Yanıtla #2 :
18 Ağustos 2011, 09:26:11 »
Sana tavsiyem kesinlikle bu parcayı orjinal al, başıma geldiği için söylüyorum. 1 ay içinde 2 kez yan sanayi taktırdım (2. si bedava ilki ayrım yerinden yırtıldığı için) sonra 2.side aynı şekilde ayrım yerinden yırtıldı. 50 tl vermiştim sonra tekrar 50 tl vereceğine servisten 110 tl ye orjinalini taktırdım sanırım 1 veya 2 yılda garanti verdiler, 1 yıl geçti sorun yok halen. Motor hareketlerinden esnemesinden o aradaki kısım yan sanayilerde yırtılıyor yani.Malzeme kalitesi yönünden arada dağlar kadar fark var.
http://img703.imageshack.us/img703/5855/27062010094r.th.jpg
VW GOLF KADAR ZEVK VERSEYDİN, VİTES YERİNE ELİNİ TUTARDIM
Arkadaşına gönder
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Volkswagen Türkiye
»