Benim gözümde demiştim Peki siz biliyorsanız söyleyin V kasa neden 5 veya 6 sene VI kasa 3 veya 4 sene üretildi? Satış rakamları nedir? Ben Golf kullanıcısı olmadığımdan bilmiyorum. Birde ben bu yuvarlak hat olayını anlamıyorum aynı hatlar MKIV Golf te de var
kul yapısından başlayalım once hocam kul yapısı olduğunu herkes bılıyo ıkıncısı sanırım ılk araba deneyımın yada en fazla bıkac aracın oldu yada tekdüze klasık bınıcılerdensın kı henüz bındıgın aracın modellerını kronık arızalarını hangı motorun nasıl olduğunu bılmeden kul yapısına baglamıssın olayı sahıp olduğun araç mk4 kasanın en ıyı motorudur arızası en az modeldır akl yanı 8 sıbopla yakından uzaktan alakası yoktur bnm arıza bılmezden kastım buydu
ıkıncısıne gelınce 5 kasa 5 6 sene 6 kasa neden 3 yıl demıssın basıt bı ornek wereyım senın aracındakı motor 2001 den sonra boralarda 2022 den sonra golflerde kullanıldı ama gelgrelelım 2005 yılında bıttı akl ıle karısılastırma yapıldığında kı yapılamaz farkları wardır ama uretımı yok uretım aslında
devam ettı fsı denen bı saçmalıkla ama baktı kı olmuyo arıza yapmayan yerı yok motorlar tekrar degıstı zaman zaman deneme yanılma yontemı kullanıyor uretıcı fırmalar 5 kasa gıbı bı rezaletı vw temızleme cabasında kı sahsı fıkrım 7 de temizleyecek bunu 7 hakkında fazla yorumum yok bınmedım sadece bıkac kez gordum bı kerede alıswerıs merkezınde ınceledım ama yapı we malzeme olarak kesınlıkle telafı edeceğe benzıyo.mesela 5 kasanın ıcının hangı santımınde kalıte
var bındın mı bılmıyorum ama emın ol kullandığın 4 kasanın herseyıne saygı duyarsın