sahte appler gibi değilde bu yeni arabalarda ( bmw mercedes gibi lüks arabalarda ) baya bi kalın yazı karakteri kullanılıyo ve aşağı yukarı fiyatı ise 200-300 tl arası değişiyo ... ben plakalarım eski tip yazı olduğu için normal kalınlıkta yeni plaka bastırdım çift mühürlü ve sorunsuz geziyorum ... app ye tek mühür vuruluyo ama ikinci mühürü vuranlar sahtecilik yapmış olur ... çünkü muayenede sorun yaşanıldığı söyleniyo ... app sevdasından vazgeç bence ... ben bi egzoz yüzünden arabamı baglattım ve yasal olmayan herseyden sogudum valla yoksa zamanında app ye çözüm olarak plaka harflerimin üzerine kalın folyo kaplamıştım ama oda sahte plaka yerine geçtiği için yasal ve temiz plakaları tercih ettim ...
haklısın kardeş aslında ben de bilmiyorum metalik siyah yeni polo'ya app plaka yakışır mı diye de, bir ara acayip sarmıştım bu app işine. dediğin gibi 200-300 tl ise de veremem yani bir çift plakaya. yasal kalmak iyidir..ama bir yandan da diyorlar ki orijinal plakan bagajda durursa sorun olmazmış.
Sonuç olarak APP plaka ceza yeme sebebimidir???