Gönderen Konu: Double din hakkında  (Okunma sayısı 77607 defa)

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
Ynt: Double din hakkında
« Yanıtla #56 : 06 Mart 2012, 12:50:13 »
Ben geri görüş kamerası taktırmadım. Ön çerçeve kutusundan çıkıyor ama . Montaj kızağı çıkmıyor. Borası  olan arkadaşlar sizlerinde gögüs boş olabilir bu konuya dikkat edin.

Geri görüş için plakalığa takılandan alabilrisinizz.. daha pratik olur
« Son Düzenleme: 06 Mart 2012, 12:56:53 Gönderen: inundatio »

Çevrimdışı byturel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #57 : 06 Mart 2012, 13:06:55 »
Benim önerim sizlere SONY XAV 70 BT 2010 yılının en iyi ses ve görüntü cihazı seçildi benim kendimde var kullanıyorum harika bir cihaz tek eksiği navigasyon oda olmayıversin zaten cep telefonlarının hepsinde var artık gerek bile yok.

http://www.sony.com.tr/product/mfi-ipod-car-audio/xav-70bt

Golf 4 e göre tam kasa cuk diye oturuyor. tamamen görüntü şık bi ara resmini çeker gönderirim.
« Son Düzenleme: 06 Mart 2012, 13:07:55 Gönderen: byturel »
"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.

Çevrimdışı salihsefa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #58 : 06 Mart 2012, 16:30:01 »
bende sipariş verdim xetec'de asıl aklımı kurcalayan soru bunu nasıl muhafaza edicez? bildiğim kadarıyla konsolu çıkmıyor bunların, kızakta yok söküp alamıyosun teybi, hırsız olsam iştahım kabarırdı :D o kadar para ver uğraş bide camı çerçeveyi indirt  :bekleriz: cam filmi çektirsek polis bırakmaz alarm desen sabaha kadar ötse kimse dönüp bakmıyor. arabayı karakolun önünemi parketcez nasıl olcak bu iş  ???
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

Çevrimdışı ogretmen_ankara

• 2001 Golf Comfortline Red
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #59 : 06 Mart 2012, 16:36:16 »
donanım haberde de bu cihaz konuşuluyor, bir arkadaş şöyle bir açıklama yazmış, bu ne demek oluyor açıklayabilecek arkadaş var mı?

Cihaz üzerindeki rom kullanışlı değil, custom rom konusunda murtaş'ı aradım ama "geldiği gibi satıyoruz, biz birşey yüklemiyoruz" şeklinde bir cevap aldım. Rom göçmesi durumunda flash'ı komple değiştiriyoruz gibi bir şey söyledi yetkili ama bir önemi yok.

Xetec alınmayacak ürünler listeme bu sayade giriş yapmış oldu, sat unut mantığındaki ithalatçıların ürünlerini pek sevmiyorum, güncel yazılım desteğinin olmaması büyük bir eksiklik.

Çevrimdışı salihsefa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #60 : 06 Mart 2012, 16:46:29 »
cihazdaki işletim sistemi bişekilde göçerse güncelleyi (onarımı) kendin yapamıyomuşun hocam onu diyo. servise gitcek chip değişecek veya yeni yazılım atılacak bu şekilde bi sıkıntı karşısında. navigasyon güncellemesinde 1 veya 2 yıl sıkıntı yok. daha açıklayıcı olmak gerekirse bu cihaz win Xp yüklü geliyosa kendin win7 kuramıyosun veya yazılımda sıkıntı oldumu kendin format atamıyosun gibi benzetilebilir bilgisayar lügatiyle  ;) o değilde hocam sen benim soruya cevap ver nası muhafaza etcez biz bunları  ;D

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #61 : 06 Mart 2012, 16:49:48 »
Yazı asacaz, aracı hırpalamadan çalınız...:) işin şakası bilmiyorum valla, lagunalardaki gibi örtücü bir kapak olsaydı iyidi...Bunun ön panel çıkma olayı da yok galiba değil mi?

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #62 : 06 Mart 2012, 16:54:31 »
cihazdaki işletim sistemi bişekilde göçerse güncelleyi (onarımı) kendin yapamıyomuşun hocam onu diyo. servise gitcek chip değişecek veya yeni yazılım atılacak bu şekilde bi sıkıntı karşısında. navigasyon güncellemesinde 1 veya 2 yıl sıkıntı yok. daha açıklayıcı olmak gerekirse bu cihaz win Xp yüklü geliyosa kendin win7 kuramıyosun veya yazılımda sıkıntı oldumu kendin format atamıyosun gibi benzetilebilir bilgisayar lügatiyle  ;) o değilde hocam sen benim soruya cevap ver nası muhafaza etcez biz bunları  ;D

Sipariş geçtiniz galiba, nereye taktıracaksınız? var mı bildiğiniz iyi bir usta?

Çevrimdışı salihsefa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #63 : 06 Mart 2012, 16:58:15 »
panel çıkma bildiğim yok, inundatio kullanıyor o cevaplayabilir çıkıp çıkmadığını. alıyorumya hırkızdan yana hiç içim rahat deil şimdiden başladım sövmeye  :t

ustada bilmiyorum bi elime geçsin kendim takarım eğer mevcut teybin arkası tarumar edilmemişse, böyle ıvır zıvır şeyler geliyo biraz elden tabi kabloların üstünde yazıyosa hangisi nedir :)

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #64 : 07 Mart 2012, 09:40:34 »
Selamlar arakdaşlar .. Panel çıkmıyor . Benim araçta 2 nuramara film var. Buradaki polisler ile aram iyi olduğundan bana pek sorun yok. Hırsız için benim bir önerim olurak siyah bir bezi bartak tutacağın oraya güzel bir şekilde asarsanız alın size güzel bir panel kapağı olur:):) Basit bir pratik çözüm..

Gelelim şu rom olayına arkadaşlar kaçımız bilgisayarına format atıyor çeşitli oynamalar yapıyor. Bu işler ile uğraşacak olsam ben uğraşırım çünkü bu işler hobime giriyor ve çok seviyorum çok telefon vs rahmetli ettiğim oldu onun için tutup ta bir teyp in rom ile sürekli uğraşacak değilim. uğraşacak olsam elimdeki android i root larım :):):)

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #65 : 07 Mart 2012, 09:47:40 »
panel çıkma bildiğim yok, inundatio kullanıyor o cevaplayabilir çıkıp çıkmadığını. alıyorumya hırkızdan yana hiç içim rahat deil şimdiden başladım sövmeye  :t

ustada bilmiyorum bi elime geçsin kendim takarım eğer mevcut teybin arkası tarumar edilmemişse, böyle ıvır zıvır şeyler geliyo biraz elden tabi kabloların üstünde yazıyosa hangisi nedir :)

Bence iyi bir ustaya taktır derim.. Çünkü arkadaki kablolardan ziyade tv - gps ve mikron un yerleşimi çok önemli. Önceki mesajlarımda benim ustamın bunları nerelere monta ettiğini açıkladım.. Ben aracıma zarar vermem bu işi rahat yaparım kolanlardaki + - yi biliyorum diyorsanız sizi tutan yok arakdaşlar :D yanlız sonra teyp in sesinden şikayet etmeyiniz.

Çevrimdışı ferhattasdemir

• Eksantrik sübap açar, motora benzin kaçar :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #66 : 07 Mart 2012, 10:15:02 »
hangi kablonun hangi hoparlöre ait olduğunu deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsiniz. aletten diyelim ki sesi sola aldınız. alırsınız iki tane aynı renk kabloyu bağlarsınız sol arka çalarsa doğru seçim değilse başka bir kablo. o şekilde hepsini yerine oturtabilirsiniz. ancak teybin üzerinde veya arkasında hangi renk kablonun ne olduğu yazan bi kart vardır mutlaka. benim 50 tl lik mmc/sd/usb çalarda bile yazıyordu
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #67 : 07 Mart 2012, 11:46:31 »
arkadaşlar hayırlı olsun hepinizden foto beklıyoruz taktıktan sonra fazla foto göz çıkarmaz hatta kim ne cihaz kullanıyorsa eklesin belki hoşumuza kaçan olur :)

ayrıca elinde Gamma olupta satmak isteyen varmı?
« Son Düzenleme: 07 Mart 2012, 11:56:00 Gönderen: rene »

Çevrimdışı salihsefa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #68 : 07 Mart 2012, 19:02:14 »
ankaradaki yetkili servisin birini aradım montaj yapıyolarmı die adamlar 80TL fiyat verdi :) kendimiz takacaz farz oldu. ferhat'ın dediği gibi hangi kablonun ne olduğu yazıyo teybin üstünde. eskiyi bi sökelim bakalım arabanın kabloları nasıl, beni asıl düşündüren nokta bu. evlere şenlik bi elektrikçiye gittiyse araç daha önce kablo çöplüğüne dönmüş olabilir teybin arkası, yarın söküp bakacaz. tv antenini adam ön cama monte edeceğini söyledi birde, gözünün önünde bi tomar anten bi garip olmazmı ya. arka cama veya ön göğüs içine yaparsak çekmez tv felan dedi  ??? öğretmen ankara hocam adınız neydi bilmiyorum kusura bakmayın, siz montaj için biyer bulabildinizmi?

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #69 : 07 Mart 2012, 20:57:18 »
ankaradaki yetkili servisin birini aradım montaj yapıyolarmı die adamlar 80TL fiyat verdi :) kendimiz takacaz farz oldu. ferhat'ın dediği gibi hangi kablonun ne olduğu yazıyo teybin üstünde. eskiyi bi sökelim bakalım arabanın kabloları nasıl, beni asıl düşündüren nokta bu. evlere şenlik bi elektrikçiye gittiyse araç daha önce kablo çöplüğüne dönmüş olabilir teybin arkası, yarın söküp bakacaz. tv antenini adam ön cama monte edeceğini söyledi birde, gözünün önünde bi tomar anten bi garip olmazmı ya. arka cama veya ön göğüs içine yaparsak çekmez tv felan dedi  ??? öğretmen ankara hocam adınız neydi bilmiyorum kusura bakmayın, siz montaj için biyer bulabildinizmi?

Ben sipariş iptalinde bulundum malesef...Birincisi oturduğum yerde bu cihazı durdurmazlar...ikincisi golf 4 göğsü dik konumda gps i çok kullandığım oluyor, malesef ekran göz hizasının çok altında kalacak gibi düşünüyorum. Ekrana bakacam derken tatsız bişey yaşamak istemem Ankara trafiğinde... Aracımda gps ve sony mp3 çalar mevcut, hepsi toplu halde olsun istedim ama sonradan bu düşüncelerden dolayı vazgeçtim...gps en azından camda olduğundan göz hizasında...