Gönderen Konu: Double din hakkında  (Okunma sayısı 77609 defa)

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
Ynt: Double din hakkında
« Yanıtla #98 : 10 Mart 2012, 11:15:07 »
evet
navigasyonu açmadan evel çalışan fonksiyon çalışmaya devam ediyor, Tv açıksa tvnin sesi usbden mp3 vs. çalıyorsa o veya radyonun sesi arka planda devam ediyor. menüden ses ayarları kısmı var hangi fonksiyonun ne kadar sesi çıkacağını ayarlayabiliyorsunuz ;)

Dostum hayırlı olsun öncelikle alet görsel olarak çok iyi gerçekten ses falan nasıl baslar vs ?

Çevrimdışı salihsefa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #99 : 10 Mart 2012, 11:40:27 »
Dostum hayırlı olsun öncelikle alet görsel olarak çok iyi gerçekten ses falan nasıl baslar vs ?

teşekkürler, hoparlörlerim çok iyi değil o yüzden yanıltmak istemem, birde bundan evvel orjinal teybi vardı üzerinde radyodan başka bişey dinleyemiyoduk o yüzden ses kalitesi hakkında yorum yapmam yanıltıcı olabilir. iyide diyemiyorum kötüde. 4x45W çıkış gücü 22W RMS katalog değeri bu şekilde
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

Çevrimdışı predator

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #100 : 12 Mart 2012, 12:07:13 »
@salihsefa  dostum ses çıkışlarını prof tesisatlarda hiç kullanmıyorum ben zaten, hem önde kapılarda hemde arkada mid bas kullanıcam, anfi çıkışlarından aldığım sesi direk anfiden 4adet mid basa dağıtıcam anfi 4+1= 5kanallı yani sub wofer çıkışınıda aynı anfiye girip wooferıda o anfiden beslicem. Kısacası durum böyle olunca ses gücü anfide bitiyo.

Ses netliği ve  bas kalitesini merak eden arkadaşlar için en ayrıntılı yorumları  burdan paylaşıcam. :tamamdir  Teyibim ve mid baslar  henüz elime gecmedi bu hafta içi ürünleri bi toparlıyayım muhtemel montaj cumartesi günü olur.

Çevrimdışı salihsefa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #101 : 12 Mart 2012, 13:53:14 »
buradanda paylaşayım, max 8GB bellek okuyor 16 okumuyor teyp bilginiz olsun. piyasadaki en minik bellek sandisk cruzer fit (8GB) aldım ben vatan bilgisayarda 21TL usb takılacak yerin kapağınıda esnetmiyor  :tamamdir
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

Çevrimdışı predator

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #102 : 13 Mart 2012, 22:02:29 »
Dostlar teyibi henuz baglatmadigim icin size sorayim dedim mp4 uzantili videolari calistiriyormu teyip? 720p mp4 videolar hazirliyorumda bosuna ugrasmis olmiyayim..

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #103 : 14 Mart 2012, 09:21:01 »
Hazırlama arkadaşım.. Avi olarak hazırla mp4 de donmalar oluyor :)

Çevrimdışı predator

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #104 : 14 Mart 2012, 09:53:27 »
"avi" de ses kalitesi o kadar iyi olmaz sanırım tüh keşke mp4'te  sıkıntı olmasaydı  :-[

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #105 : 14 Mart 2012, 10:18:40 »
yok öyle rahatsız edici bir durum.

Çevrimdışı predator

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #106 : 14 Mart 2012, 12:05:15 »
Teyibim ve mid-tiz takımlarım elime ulaştı artık herşey tamam montaj için cumartesiyi iple çekiyorum.   8)

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #107 : 14 Mart 2012, 13:07:25 »
Hadi hayırlısı.. Memnun kalırsınız inş. Yorumlarınızı ve fotoları bekliyoruz.

Çevrimdışı plaiNSpoken

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Touran 1.6 FSI
« Yanıtla #108 : 16 Mart 2012, 11:14:56 »
inundatio sana bir sorum olacak benim araçta orjinal kasetçalar teyip var onun iso skoti direkt bu teyibinkine uyuyormu, şayet uyar ise sadece tv gps anteni montajı kalır ki süper olur.

Ufuk bey sizin resimleride bekliyoruz..

Çevrimdışı predator

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #109 : 16 Mart 2012, 11:32:33 »
inundatio sana bir sorum olacak benim araçta orjinal kasetçalar teyip var onun iso skoti direkt bu teyibinkine uyuyormu, şayet uyar ise sadece tv gps anteni montajı kalır ki süper olur.

Soket uymasa bile teyip bağlantısı zor bişey değil kablolar acılıp bağlantı kolayca yapılır ortaokul cağımdan beri alıp sattıgımız arabaların tesisatlarını hep kendim takar sökerim tanıdık arkadaşlarada komple tesisat bağlantısı yapmışlıgım vardır benim için zevkli bi iş :)

Annemin rahatsızlığından dolayı iki gündür ciddi paralar harcadım fakat cumartesi tesisatı bağlatcam diye kendimi cok odakladım tüm şartları zorlayıp  bağlatıcam inş yarın. Resim hatta üsenmezsem video bile koyarım no problem  :tamamdir

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #110 : 16 Mart 2012, 12:04:39 »

Sanırım olması lazim... :) Ben montajı yaptırdım kendim yapmadim...Bunu bir ustaya sorsan daha iyi...

Çevrimdışı plaiNSpoken

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Touran 1.6 FSI
« Yanıtla #111 : 16 Mart 2012, 13:49:03 »
Ufuk bey çok geçmiş olsun, iso sket standart olması lazım bildiğim kadarıyla ama dediğin gibi usta daha iyi bilir.