Gönderen Konu: Double din hakkında  (Okunma sayısı 77602 defa)

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
Ynt: Double din hakkında
« Yanıtla #28 : 05 Mart 2012, 12:21:00 »
Görüntüsü güzel olmuş bende düşünüyorum şuan Pioneer kullanıyorum ses netliği çok iyi fakat bu üründe aynı ses kaltesini alamam gibi geliyor birde kontagı kapatınca radyodan açılma olayını çözebildinizmi acaba ? Ayrıca radyo çekimi nasıl bilgi veririseniz sevinirim.

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 05 Mart 2012, 13:12:40 »
Arkadaşlar cihazın yazılımı sebebi ile radyo da bırakırsanız radyo da tv de bırakırsanız tv de açılıyor. Murtaş ile yaptığım görüşmeler sonucunda bu bilgi yi edindim.. Ses kalitesi gayet güzel  ses ayar özellikleri güzel farklı kombinasyanlar yaratabilirsiniz. Radyo çekimi gayet güzel. Benim beklentimi fazlası ile karşıladı diyebilirim. Bu fiyat a bu kadar fazla bile diyebilirim. :):)

Çevrimdışı ogretmen_ankara

• 2001 Golf Comfortline Red
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 05 Mart 2012, 17:00:38 »
tabi kampanya da bitti bu arada:)

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 05 Mart 2012, 17:39:45 »
Kampannya devam ediyorr..
Yanlız icerisinden montaj kızağı ve uzaktan kumanda çıkmıyor. Montaj için iyi bir usta bulmanız gerekli ;);)

http://www.hepsiburada.com/Liste/xetec-tm-4501-2-din-avn-mekaniksiz-tv-audio-video-navigasyon-center/productDetails.aspx?productId=otayttm-4501&categoryId=17545&SKU=OTAYTTM-4501

Çevrimdışı salihsefa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 05 Mart 2012, 19:10:17 »
hayırlı olsun üstad, sağ üstteki düğme ne işe yarıyormuş ? birde çalışma hızı nasıl? ilk açılış, şarkı geçişleri, usbden yükleme, navigasyonun tepki hızı vs.? son olarak dokunmatiği turkcell T10 gibi gıcıkmı yoksa iphone gibi kullanışlımı?  (kapasitif ekran -rezistif ekran? )  :)  teşekkürler
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #33 : 05 Mart 2012, 19:39:31 »
valla fiyat çok uygun özellikler için ama sanki biraz çabuk bozulacakmış gibi duruyo tipi yani ben önyargılıyım muhtemelen çok kararsız kaldım  :(

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 05 Mart 2012, 20:38:03 »
Kampannya devam ediyorr..
Yanlız icerisinden montaj kızağı ve uzaktan kumanda çıkmıyor. Montaj için iyi bir usta bulmanız gerekli ;);)

http://www.hepsiburada.com/Liste/xetec-tm-4501-2-din-avn-mekaniksiz-tv-audio-video-navigasyon-center/productDetails.aspx?productId=otayttm-4501&categoryId=17545&SKU=OTAYTTM-4501

dün sepete eklemiştim, bugün öglen sepetten çıkarmış ürünü. stota yok diyordu, demek tekrar başlamış...Tepki hızı nasıl, dokunmatiği nasıl ben de merak ediyorum?

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 05 Mart 2012, 21:03:50 »
hayırlı olsun üstad, sağ üstteki düğme ne işe yarıyormuş ? birde çalışma hızı nasıl? ilk açılış, şarkı geçişleri, usbden yükleme, navigasyonun tepki hızı vs.? son olarak dokunmatiği turkcell T10 gibi gıcıkmı yoksa iphone gibi kullanışlımı?  (kapasitif ekran -rezistif ekran? )  :)  teşekkürler
sağ üsteki düğme ekran nı karartmak için kullanılıyor gece sürüşlerinde rahatsız etmesin diye. şarkı geçişleri j-hızlı usb moduna geçtiğinde usb yi okuma süresi var ama dosyalar arası geçişte sorun yok. navigasyonu pek deneme fırsatım olmadı ben tom tom a alışık olduğumdan igo çok farklı geldi :D t10 kullanmadım bilmiyorum ama ekran dokunmatiği güzel benim neo v gibi bütün ekran dokunmatik ve güzel çalılşıyor simgeleri üzerine basılı tutarak yeri değiştirebiliyorsunuz. kapasitif ekran olarak çalışmakta.

Bir iphone nun performansında çalışıyor diyebilrim açılış ve diğer işlemler. ama açılışı daha hızlı bir smart cihaza göre.

Sormak istediklerinizi elimden geldiğince cevaplamaya çalışacagım.. daha detaylı bilgi isterseniz bende cihazda deneme ile sizlere bilgiler sunabilirim..

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 05 Mart 2012, 21:10:19 »
valla fiyat çok uygun özellikler için ama sanki biraz çabuk bozulacakmış gibi duruyo tipi yani ben önyargılıyım muhtemelen çok kararsız kaldım  :(

Bozulmayacak ürün yok.özellik ile elektronik işi sanş işidir.. Ben komplike bir cihaz ve görüntü güzelliği olduğu için aldım. Bende normalde çok hassasım . Bana mesala navigasyon cihazlarında tomtom dan başkasını aldıramazsınız sebebi ise ürünün kalitesi kesinlek ile tamam igp başarsoft un haritaları daha iyi ama naviteck. next gibi cihazlar ın yapısı da bana hiç güven vermiyor. abimin aracındaki next güneşten pili şisip patlamıştı. onun için ben tomtom başka kullanmam. Neden bu cihazı aldım " Birinci isteğim herşey bu cihaz da mevcut. navigasyon cihazının ekstra kabloları torpida da görünmüyor. "  bir teyp ve bir navigasyon fiyatına extra özellik li bir cihaz tercih sebebim oldu

« Son Düzenleme: 05 Mart 2012, 21:10:56 Gönderen: inundatio »

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 05 Mart 2012, 21:57:04 »
,
« Son Düzenleme: 05 Mart 2012, 22:21:20 Gönderen: ogretmen_ankara »

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 05 Mart 2012, 22:00:46 »
Bozulmayacak ürün yok.özellik ile elektronik işi sanş işidir.. Ben komplike bir cihaz ve görüntü güzelliği olduğu için aldım. Bende normalde çok hassasım . Bana mesala navigasyon cihazlarında tomtom dan başkasını aldıramazsınız sebebi ise ürünün kalitesi kesinlek ile tamam igp başarsoft un haritaları daha iyi ama naviteck. next gibi cihazlar ın yapısı da bana hiç güven vermiyor. abimin aracındaki next güneşten pili şisip patlamıştı. onun için ben tomtom başka kullanmam. Neden bu cihazı aldım " Birinci isteğim herşey bu cihaz da mevcut. navigasyon cihazının ekstra kabloları torpida da görünmüyor. "  bir teyp ve bir navigasyon fiyatına extra özellik li bir cihaz tercih sebebim oldu

Montajı ne kadara yaptılar?

Çevrimdışı salihsefa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 06 Mart 2012, 00:40:45 »
sağ üsteki düğme ekran nı karartmak için kullanılıyor gece sürüşlerinde rahatsız etmesin diye. şarkı geçişleri j-hızlı usb moduna geçtiğinde usb yi okuma süresi var ama dosyalar arası geçişte sorun yok. navigasyonu pek deneme fırsatım olmadı ben tom tom a alışık olduğumdan igo çok farklı geldi :D t10 kullanmadım bilmiyorum ama ekran dokunmatiği güzel benim neo v gibi bütün ekran dokunmatik ve güzel çalılşıyor simgeleri üzerine basılı tutarak yeri değiştirebiliyorsunuz. kapasitif ekran olarak çalışmakta.

Bir iphone nun performansında çalışıyor diyebilrim açılış ve diğer işlemler. ama açılışı daha hızlı bir smart cihaza göre.

Sormak istediklerinizi elimden geldiğince cevaplamaya çalışacagım.. daha detaylı bilgi isterseniz bende cihazda deneme ile sizlere bilgiler sunabilirim..

teşekkür ederim hocam, çıktı bizimkide yola güzel olur inşallah yerine otururda :)
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

Çevrimdışı inundatio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 06 Mart 2012, 09:06:21 »
Ben 30 TL ye yaptırdım  tam benim istediğim gibi tv anteni ön cam üzerindeki döşeme icine saklandı - gps anteni sağ ön cam çıtasına - bluetooth mikrofonu şoför tarafı ön cam çıtası içi etrafta hiç görüntü kirliliği yok.

Arkadaşlar cihazdan montaj kızağı çokmıyor onun için işin ehli bir ustaya yaptırın. Bir de teyp kaymasın die çift taraflı bant kullandım . Kaliteli olan scoht marka şeflardan ;) kaya gibi oldu. Nasıl sökeriz bilmem ustam ısı tabancası ile hallederim dedi ;) Usta o olduğu için işine karışmadım. Çift taraflı bant ta başka marka kullanırsanız tutmaz :) Tecrübe ile sabit :)

Dün akşam navigasyonu da güncelledim.. Ama ben bu IGO ya alışamadım . Benim tomtomda adres bulmak çok kolaydı yaa :) Bunda bulamıyorum .. Şimdi içerisine tom tom yazılımı yüklenir mi onu araştıracağım.