son paylaştığın lenso ve yukardaki hafif olarak önerilen enkei ler tam aracına cuk oturur cinsten bence
ben de içlerinde bir nebze olsun 3. yü beğendim, bbs tarzı dallı budaklı olmasından mütevellitama bana sorarsan bunlar çok jdm, senin araca olmaz
nizama bir sor onda orjinal 5x100 bbs ch var, korayın jantları bilirsin.belki satar, zaten o satmazsa tr de başka da bulamazsın
bu jantları genelde honda lara falan takıyorlar. golflere uygun olan bbs'nin jantları var bence onlar tercih edilmeli.mesela bunun gibi.
3. Bence en kötüsü...1 daha alman işi
ben jantları sırayla açmadıgımda karşıştırmışım ulan diyorum 3. bildiğin spoon jantı neresı Bbs Ch ye benziyor 3.jant yakışır
16 inç pasific jantlarnı hiç birşeye değişmem .. Şahsen 18 inç sıfır f1 lastikli keskin marka jantla takas istediler araştırdım.. Jant lastik en az 1.500 lira eder dediler ama takaslamadım:) 16 pasific bulabilirsen al tak diğer jantlar hikaye .. Hem performans hem yakıt ve aracını yapratmamış olursun ..Malum Günümüz türkiye yolları
Çok düşündüm de pasific jantı takacagıma şimdikini kullanırım. comf. olmayıp kara jant olsa düşünürdüm. Biraz değişik bişey olsun istiyorum açıkcası. 2013 olimpiyatlardan dolayı bütün yollar kaymak gibi oluyor şansıma