Gönderen Konu: golf 4 fiyat yardım lütfen.a  (Okunma sayısı 21317 defa)

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
Ynt: golf 4 fiyat yardım lütfen.a
« Yanıtla #42 : 10 Ağustos 2014, 20:48:57 »
Allah aşkına şaka mı ;D
abs siz olur bbs siz asla..

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 10 Ağustos 2014, 21:16:07 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-memurdan-2009-panoramik-cam-tavan-70-binde-172987590/detay/
Bu arabanım fiyatı sizce iyimi ben hiç opelnpiyasasından anlamıyorum.

Çevrimdışı okaykay_1

• okay kaygusuz
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 1.9TDİ + yazlım mk4
« Yanıtla #44 : 11 Ağustos 2014, 12:38:09 »
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

Çevrimdışı mk4emrah

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #45 : 12 Ağustos 2014, 09:39:44 »
Arkadaşa araç bakıyoruz Adamın tavan kaput komple güneş yanıgı savaştan çıkmış gibi duruyo araba
Adamın dedği lafa bak  arabada boya yok  böyle araç alıp ya boyacataksın yada hiç almayacaksın

Çevrimdışı okaykay_1

• okay kaygusuz
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 1.9TDİ + yazlım mk4
« Yanıtla #46 : 12 Ağustos 2014, 17:15:07 »
Arkadaşa araç bakıyoruz Adamın tavan kaput komple güneş yanıgı savaştan çıkmış gibi duruyo araba
Adamın dedği lafa bak  arabada boya yok  böyle araç alıp ya boyacataksın yada hiç almayacaksın
nereye kadar orjinallik bozulmuycaksa kızlar bile evlenmeden bozuluyor bu zamanda :)
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

Çevrimdışı edincol

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Polo 6N2 - AKK - Comfortline
« Yanıtla #47 : 12 Ağustos 2014, 21:54:26 »
nereye kadar orjinallik bozulmuycaksa kızlar bile evlenmeden bozuluyor bu zamanda :)

Hocam senin de bütün muhabbetler kız bozmaya geliyor yahu.
Akıl yaşta değil baştadır.

Çevrimdışı edincol

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Polo 6N2 - AKK - Comfortline
« Yanıtla #48 : 12 Ağustos 2014, 21:59:56 »

Arkadaş millet cahillikten ne yapacağını şaşırıyor. Arabanın boyasını orijinal korumak istiyorsan güzelce boya koruyucu cilasını gerektiği zamanlarda atarsın, öyle güneş yanığına izin vermezsin. Ufak tefek çizik olur, matlaşma olur güzel bir pasta çekersin devam edersin. Millet afedersin ama at arabası gibi biniyor, motor bitmiş millet hala boyasız araba derdinde ama motora bakan yok. Baksa anlayan yok. Arkadaş git bir kompresyon testi yaptır bir arıza kodu kontrolü yaptır, böyle şeyler hep ikinci planda yok boyasız olsunmuş. Şimdi bir de yeni akım çıktı araba çekiçletme, maşallah araba kaza yapıyor git adam gibi değiştir paneli güzel boyat araba orijinal kalsın, ama yok vatandaş arabayı boyatmayacak ya hemen göçük çekiçle boyasız düzeltiliyor. Tabi sonra o çekiçlenen parçaların metal yorgunluğu ne olacak ? Bir sonraki kazada o parça ne hale gelecek kimsenin umrunda değil.
Akıl yaşta değil baştadır.

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 12 Ağustos 2014, 22:37:33 »
Sonradan onarılan araçların kuşaklarında çizgilerinde parça aralıklarında renk farkında vernik parlaklık farkında vs vs bir sürü alanda bozukluk oluyor. Bakmak var görmek var bu işler tamamen bakış açısı arkadaşlar benimde arkadaslarım var pazarda boyası hatasız çizik olmayan arabaya iyi diyip yapısıyorlar halbuki araba hasat olduğunu her yerinden belli ediyor. Ama dediğim gibi bakmak var bakmak var ben her zaman orjinallikten yanayım 3-5 fazla olsun. hasarlı arabalar çöpemi atılsın hayır onlarda daha ucuza zaten müşterisini buluyor. Genelde nolmuş.değiştiyse boyandıysa diyenler zaten hasarlı arabalara binenler.

Çevrimdışı Frequency

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Skoda Fabia HTP
« Yanıtla #50 : 14 Ağustos 2014, 15:35:02 »
Tavanı boyatmasa ''harita'' , boyatsa ''taklalı'' ...ne halt edeceğini şaşırdı millet.
Tuhaf gelebilir ama yukarıda arkadaşların dediklerine katılıyor ve boya, değişen bende sorun değil...km önemli anlayabildiğim kadarıyla, özenli kullanılmışlık görüntüsü varsa iyidir benim gözümde.
Tabii ki binerken iyi ama satarken elimde patlar, o da ayrı bir konu...değişenli, boyalıyı alırken iyi fiyat kırıp alınabilirse ne mutlu.
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)