ula tospa mı alsak temprayı satınca
ama bugun feci bi kazık denemesi daha oldu amcaoglundan, gerci bi kısmını atlattık sayılır. gecende patron benim arabayı aldıydı, hararet yapmıs, conta yakmıs, kaldıkları yerde gece bırakmıslar erdek te, sonra aradım onu, dedim aldır arabayı, kurtarıcıyla gece aldırdı, neyse, ptesisden beri beklioz haber gelicek ha bugun bakıcam ha yarın derken bugun aradı.dedi 1500 lira masraf var. oha dedik bende patronda, ki o gece patron orda bi tamirciye baktırmıs. en fazla 300 lira masraf var demiş conta yakmıs filan, bana bugun aradıgında da amcaoglu denen p... 2 piston krıık dedi, bizde pistonu kırık araba hadi calıstı nası yurucek dedik filan telefonda tartısma filan yaptık, ne oldugunu bilmioz 2 pistonu kırmıs.. ya baskasının malzemelri ittirmeye kalkıo bize safız sandı. 1 takım piston bile alsak 700 lira tutuomus, herif bize 1500 lira ittirmeye calıstı, araya baska biri girdi patronun arkadsı, o gece arabayı kontrol eden abi, gitti baktı etti, 2 piston alıcaz, digerleri filan, bi şekilde yaptırcaz 500 e halledicez nasipse, ondan sonra hemen satıcam, benim basıma bela oldu. abi psikolojimi bozdu.bundan sonra akraba mı, aman Allah korusun, geberiom dese bi damla su vermicem o o... na... sinir stres sahbii yaptı beni ya... herif meger bandırmada sanayide tanımayan yokmus onune gelene ittiriyormus bole...
neyse sacma bi yere yazdık ...