Ana Sayfa
Yardım
Ara
Giriş Yap
Kayıt Ol
Volkswagen Türkiye
»
Serbest Forum
»
Sohbet
»
Bu resimlerde problem var
« önceki
sonraki »
Arkadaşına gönder
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Bu resimlerde problem var (Okunma sayısı 3130 defa)
cesimoglu
Bu resimlerde problem var
«
:
31 Ağustos 2008, 16:16:55 »
[/
yukarıdaki resimlerle ilgili gecenlerde mail aldım yazılan şuydu
buresimlerin gercek olmadığı;önce şaşırdım sonra yazılanları okuyunca acabamı dedim?
1-hangi koşullar olursa olsun hiç bir aske su matarasını kafasına göre takamaz dikkat ederseniz biri soldan sağa diğeri sağdan sola takmış
2-yine askerlerin kıyafetlerine bakarsanız biri soldan ilikleniyor diğeri sağdan tamam askerlerimiz zor koşullarda kazanmış bu savaşı ama bu yazılanlarda acaba fu foto sahtemi diyede sorduruyor
vw6n
vw6n
Otomobil: Toyota auris
Ynt: Bu resimlerde problem var
«
Yanıtla #1 :
31 Ağustos 2008, 16:30:55 »
Evet sahte olduğuna inananlardanım ceviz kabuğu programında tartışılmıştı ucak pistinde çalışan 2 işaatçıymış bunlar
http://i278.photobucket.com/albums/kk92/sortie34/banner.jpg
Edeb ile gelen ,Lütuf ile döner
G60
Volkswagen Türkiye
Otomobil: Audi A5 TFSI - Allroad 2.7T
«
Yanıtla #2 :
31 Ağustos 2008, 16:32:39 »
O zamanlar mataranın nerden geçtiği, düğmelerin nasıl olduğu kimin umrunda? Doğru düzgün düzenli ordu mu vardı ki nizami kıyafetler olsun?
Sahte veya değil, verilen mesaja odaklanmak lazım.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK
"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
ismailtunca81
1903 B.J.K
«
Yanıtla #3 :
31 Ağustos 2008, 20:06:19 »
atın bokundan arpa toplayıp yerken yok ceketimi yanlış yerden ilikledim yok matarıyı ters taktım diye düşünemem agbi savaş hali yalanda olsa gerçekte olsa montajda olsa alınması gereken mesaj belli bu ülke bu şartlarda kazanıldı
TÜRKİYEMİZ TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ
ismailtunca81
1903 B.J.K
«
Yanıtla #4 :
31 Ağustos 2008, 20:11:11 »
hiçbir inşaat işçisinın hazırolda poz verdiğini görmedim; belki kalifiye asker değildi belki hiç silah kullanamazlardı belki dağda çobanlık yapıyorlardı ama bi gerçek vardı güttüğü öküzü vatanı için güdüyor her ana herşeye hazırda bekliyor gerekirse öküzü hemen kanıya koşuyordu (takıyor ) yanına da kendi geçiyordu
TÜRKİYEMİZ TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ
lostys
T-Dawg!
«
Yanıtla #5 :
31 Ağustos 2008, 20:27:22 »
polis dergiisi bi açıklama yapmıstı, birisi fransız, digeri de yunan askeri diye, arkadaki ucak da, bizde o model ucaktan yokmus... ole bişeler hatırlıyorum.
cesimoglu
«
Yanıtla #6 :
02 Eylül 2008, 15:17:38 »
bazı arkadaşlarımız önemli olan verilen mesaj diye yazmış haklılıar fakat bir mesaj verilirken doğru örneklerle verilmelidir çanakkale savaşımızın ve kahramanlıklarımızın sorgulanması değil bu neden yaşanmamış veya olmamış bir şeyi göstermeye calışıyoruz ŞİZOFREN miyiz biz toplum olarak neyiz
G60 arkadaşım doğru düzgün bir ordumu vardı demiş soruyu öyle sormayacaktın canım arkadaşım doğru düzgün ordu vardı sonuçta gerilla savaşı yapılma oralarda
Arkadaşına gönder
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Volkswagen Türkiye
»
Serbest Forum
»