hayatımda en nefret ettigim meslek grubu polislerdir. özellikle bizim burası (blk, gönen) gibi ufak ve pek olay olmayan ilçelerde seriyorlar bi güzel şeylerini, bakıyorlar dalgalarına. sabah bakarım biz soğukta okula gitmek için servisi bekliyoruz, beyfendiler rahaaat rahaaat sivil ekip aracında kendi cocuklarını da okullarına bırakırlar bilmem ne yaparlar, pazara onla giderler, akşam eve onla donerler.. ben hic gormedim kendilerini kendi ozel araclarıyla bi yerlere giderken. içimden pek çok defalar sövmüşümdür bu kişilere. nerde beleş oraya yerleşçi gruplardır bu kişiler, internet kafe işlettigim gunlerde de gelirlerdi kontrole, çay nescafe sorardı, yok diyince s... olup giderlerdi. beyfendinin bilgisayarının klavyesi bozulmuş da, dukkandan bitane alabilir miymiş... bak sen... ya arkadaş cok doluyum bu insanlara.. olay olmaz etmez,her daim rahattırlar, adamlar tombala çeke çeke yururler yolda, her turlu işlerini beleşe yaptırırlar, işlerine gelmeyince de ceza. ha aralrında iyi insan yok değil ama ... anlayın işte.. adam gelip arabamın farını indiriyor, polis cagırıom, 10 dk sonra arıo siz mi aradnız, hala olay devam edio mu die, ulan adam kırmış gitmiş farı, evin camlarını indirecek, biz sizi nie cagırıoz ? gelirler, tutanak tutarlar, gideriz karakola, şikayetçi misin diye sorar. yok gece 12 de çay içmeye geldik karakola ... hey yarabbim ... bi grup genç parkta cocugu doverken bizm ogretmen arkadas polisi arıyor. polis 5 dk sonra tekrar arıyor, siz mi aradınız diye. ben aradım diyor. aynı mekandan 10 dk sona gecerken bakıyor sivil ekipler orda, gidiyor yanlarına, ben aradım diyor, cocuklar şakalaşıyor muş diyor polisler
ya bu kadar komedi olur mu yaa, adamın agzı yuzu dagılmıs, şaka mı olur. aynı ogretmenin evine hırsız giriyor, saat 3 te karakoldalar, şikayetçi msin, bak hocam tam 3bin tane hırsız kaydı var, biz şimdi nerden bulacaz bunu dio... gerisini siz dusunun...