Gönderen Konu: TRAFİK POLİSİ KEMER TAKSIN :)  (Okunma sayısı 7848 defa)

Çevrimdışı cesimoglu

• Profili Görüntüle
TRAFİK POLİSİ KEMER TAKSIN :)
« : 18 Kasım 2008, 19:44:32 »
izmirli olmama rağmen denizlide ikamet ediyorum ben hayatımda bu denizlinin trafik lambalarından ve polislerinden cektiğimi hatırlamıyorum
şimdide yeni adet edinmişler sabah 8 ile 9 arasında tam işe gidenlerin saatinde bir anda karşınızda trafik çevirmesi ile karşılaşıyorsunuz alo uyandırma servisi karşınızda adamı görünce gözleriniz faltaşı gibi oluyor uyku muyku kalmıyor.....

eeeee şimdi benim güzide emniyet müdürlerim size bir soru neden bu kuralcı polisleriniz kemer takarken hiç görülmemiştir peki biz bu amcalarımızı abilerimizi kime şikayet edecez

Çevrimdışı kesik44

• Gelirken Ne Getirilirki Giderken Ne Götürülür?
    • Profili Görüntüle
Ynt: TRAFİK POLİSİ KEMER TAKSIN :)
« Yanıtla #1 : 18 Kasım 2008, 20:24:07 »
Böyle konuşunca klasik cevaptır''onlar polis abi'' filan diye ne olmuş polisse canı yokmu onun >:(

Çevrimdışı aliis

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 18 Kasım 2008, 23:14:59 »
haha bu soruyu polise sorduk acil durumlarda hızlı hakaret edebilmek için takmamaları gerekiyomus ;D güzel bir bahaneleri var. bende denizlideyim kemer kontrolleri hem iyi hem kotu ceza korkusuyla halkta kemer takma alıskanlığı yarattılar ama bu kadar sıkı kontrolde insanı bezdiriyor :tamamdir

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 18 Kasım 2008, 23:32:10 »
bugün gidiş geliş yolda karşı taraf tıkanmıştı önümdeki araba sağ yanaştı bi baktım trafik polisi bizim şeride girmiş yol vermedim ve selektör yaptım kendi şeridine geri döndü  ;D . telefon yasak derler kendileri konuşur, sigara içilmez derler kendileri içer, araçta 4 kişiden fazla sı yasak derler  kendileri doluşurlar ( buda yeni moda baktı kalabalık hemen ceza yazmaya bahane)
My Cars Audi & Vw Germany Style

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 19 Kasım 2008, 00:19:40 »
hayatımda en nefret ettigim meslek grubu polislerdir. özellikle bizim burası (blk, gönen) gibi ufak ve pek olay olmayan ilçelerde seriyorlar bi güzel şeylerini, bakıyorlar dalgalarına. sabah bakarım biz soğukta okula gitmek için servisi bekliyoruz, beyfendiler rahaaat rahaaat sivil ekip aracında kendi cocuklarını da okullarına bırakırlar bilmem ne yaparlar, pazara onla giderler, akşam eve onla donerler.. ben hic gormedim kendilerini kendi ozel araclarıyla bi yerlere giderken. içimden pek çok defalar sövmüşümdür bu kişilere. nerde beleş oraya yerleşçi gruplardır bu kişiler, internet kafe işlettigim gunlerde de gelirlerdi kontrole, çay nescafe sorardı, yok diyince s... olup giderlerdi. beyfendinin bilgisayarının klavyesi bozulmuş da, dukkandan bitane alabilir miymiş... bak sen... ya arkadaş cok doluyum bu insanlara.. olay olmaz etmez,her daim rahattırlar, adamlar tombala çeke çeke yururler yolda, her turlu işlerini beleşe yaptırırlar, işlerine gelmeyince de ceza. ha aralrında iyi insan yok değil ama ... anlayın işte.. adam gelip arabamın farını indiriyor, polis cagırıom, 10 dk sonra arıo siz mi aradnız, hala olay devam edio mu die, ulan adam kırmış gitmiş farı, evin camlarını indirecek, biz sizi nie cagırıoz ? gelirler, tutanak tutarlar, gideriz karakola, şikayetçi misin diye sorar. yok gece 12 de çay içmeye geldik karakola ... hey yarabbim ... bi grup genç parkta cocugu doverken bizm ogretmen arkadas polisi arıyor. polis 5 dk sonra tekrar arıyor, siz mi aradınız diye. ben aradım diyor. aynı mekandan 10 dk sona gecerken bakıyor sivil ekipler orda, gidiyor yanlarına, ben aradım diyor, cocuklar şakalaşıyor muş diyor polisler :) ya bu kadar komedi olur mu yaa, adamın agzı yuzu dagılmıs, şaka mı olur. aynı ogretmenin evine hırsız giriyor, saat 3 te karakoldalar, şikayetçi msin, bak hocam tam 3bin tane hırsız kaydı var, biz şimdi nerden bulacaz bunu dio... gerisini siz dusunun...  :t  :bekleriz:  :bekleriz:  :bekleriz:

Çevrimdışı sarilarinsulo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 19 Kasım 2008, 00:45:38 »
genelgeler gereği polis asker vb. meslek gruplarının emniyet kemeri takma zorunluluğu yoktur.ama ben hep takarım.kendim için takıyorum neticede.

Çevrimdışı ozmo

• 96 Polo 1.6
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 19 Kasım 2008, 10:38:56 »
valla arkadaşlar ben polis falan değilim ama içlerinde o kadar çok arkadaşım varki onları tanımadan önce ister istemez bende baya bir şikayet edip dururdum bide şu tarafını düşünün siz sıcak evinizde kışın otururken onlar soğuk havada uygulama yaparlar hırsızıyla,alkoliğiyle,katiliyle uğraşırlar çatışmaya girerler aldıkları maaşı çoğunuz bilmeyebilir bu iş için verdikleri maaşa gülersiniz haa yeri geldiğindede kurşunlara hedef olurlar tamam bazı uygulamalarda ipin ucunu kaçırıyorlar ama gülün geçin eğer eksiğiniz gediğiniz yok ise zaten en fazla çevirmede 1 dk beklersiniz belki o 1 dakika sizin hayatınızı kurtaracak nerden biliyorsunuz...

Çevrimdışı salman

• ѕєℓмαη
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 19 Kasım 2008, 13:11:08 »
kemersiz.. kuralsız.. sinyalsiz.. aynasız :)
nereye dönersen dön, ..çın hep arkada kalır..

Çevrimdışı bluestanbul

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 19 Kasım 2008, 16:42:46 »
hep eleştiri hep eleiştiri nereye kadar...
eee tabi kolay olan bu..eleştir..Sende polis olsan sende kemer takmassın..İç hizmet kanununda gerekli haller dışında kemer takma zorunlulugu yok...Sizinde bildiginiz gibi Kemer takılıyken hareken kabiliyetiniz kısalır..Ama eleştiren arkadaşlar bunu düşünemiyorlar nedense...

Güvenligimizi saglayan, basımız sıkışinca alo dedigimiz, sapıgıyla, katılıyle, kacagıyla, teroruyle, namussuzla ugrasan pisligi çeken , memur arkadaslar..eleştiren sizsiniz...

Çevrimdışı aliis

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 19 Kasım 2008, 19:15:16 »
yakalanan serserinin  karakolda çayı elinde bacak bacak üstüne atmıs sekilde goren  ve suclunun savurduğu tehditlerin ardından karakoldan kacan arkadaslarımı biliyorum bu olaydan sonra en ufak güvenim yok güvenlik görevlerine; tabi bu suc onların degil gerkli yetkiyi onlara vermeyen iç işleri bakanlığının ;)

Çevrimdışı cesimoglu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 19 Kasım 2008, 19:59:44 »
arkadaşlar genelgeler polislerin kemer takmasını zorunlu kılmıyor  diyorsunuz ama   valla ölüm  polis asker dinlemez azrail aaa bunlar polis genelgelerinde kemer takmayın diyordu demez herhalde :) ADALET duygusunu oluşturmak istiyorsan kendi memurundan başlıyacaksın

gecen gece bir kargo şirketinin aracı bir taksiye çarptı kamyonet sürücüsü alkollüydü kaza sonrası alkolmetre cihazından alkol fişi cıkmayınca en yakın karakole gitmek için kamyonete bindiler bilin bakalım kim sürdü ALKOLLÜ SÜRÜCÜ gülermisin ağlarmısın genelge acaba boyle mi iş yapılmasını savunuyor işine gelirse genelge gelmezse özelge  :) 

hem siz hareket alanı kısıtlanır diyorsunuz siz kaçtane trafik polisinin amerikan filmlerindeki gibi kovalamaca yaptığını gördünüz ilerdeki ekipe anons edilir olmayacaksa alır plakayı yazar cezayı önümde giden polis aracının fren lambası yanmıyordu ışıklarda durunca söliim dedim şimdi dellenir bide ceza yazar dedim belli mi olur sölesen bir dert sölemesen içinde kalıyor

« Son Düzenleme: 19 Kasım 2008, 20:15:12 Gönderen: cesimoglu »

Çevrimdışı sarilarinsulo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 19 Kasım 2008, 22:32:00 »
kemer takma zorunluluğu yok dedim yanlızca.sonuçta zorunluluk olmadığı için isteyen takar isteyen takmaz.polislere karşı bu kadar da ön yargılı olmayın ben polis değilim ama meslek icabı epey muhattap oluyoruz.ama inanın siz onların yerinde olsanız çoktan kafayı sıyırırdınız.her yaptıklarını haklı görecek değilim ama genede zor ve saygı duyulacak meslektir.

Çevrimdışı kesik44

• Gelirken Ne Getirilirki Giderken Ne Götürülür?
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 20 Kasım 2008, 15:57:57 »
Meslek her ne olursa olsun her kişi çalıştığı işi elinden gelenin en iyi şeklinde yapmalı bence.Benim kaldıramadığım taraf elinde olan bir takım yetkilerin suistimal edilmesi.Ama tekrar söylüyorum işini hakkını vererek yapan tüm polislere ve tüm herkese saygım sonsuz.Her şeye rağmen allah zeval vermesin teşkilata daha da kötü olabilirdi.