Gönderen Konu: arabam yığılıyor neden ?  (Okunma sayısı 19175 defa)

Çevrimdışı llvolkanll

• Profili Görüntüle
Ynt: arabam yığılıyor neden ?
« Yanıtla #14 : 25 Temmuz 2012, 12:33:10 »
alper bey tekrar tşk ederim yağ değişimi yaptırdım yağ değişimi yaptırıken bakımlarını da yaptırayım dedim dediklerinize baktırdım bobim,buji,filitre... hiç bir sorun yok dedi ustA tek sorun debriyaj yukardan kavrıyor baskı balatada bir sorun ola bilir dedi daha tam anlamıyla çözülmedi problemim HAKKARİ ye tayin çıktığı için araç iki sene kapalı garajda yatacak gelince artık değiştiricem ALPER TEKRAR tşkler...

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 25 Temmuz 2012, 16:39:27 »
rica ederim ne demek

yanlız benim araçta da passatlarda da eskiden sahibi oldugum ibizada da debriyaj yukardan kavrıyordu, manuel bora kullanmadım, baskı balatayı direkt değiştirmeyin, sertlemişse o başka tabi

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 25 Temmuz 2012, 17:47:18 »
Ben Volkan ın aracı kullandım ve kendiminki ile kıyaslarsam bayağı bir yukarıdan kavrıyor. Aracın km sini göz önüne alırsak değişim şart (150 bin km üstü idi :))

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 25 Temmuz 2012, 17:58:10 »
doğrudur tabi, kıyaslama yapabileceğim bir araç kullanmadım :)

Çevrimdışı llvolkanll

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 27 Temmuz 2012, 13:43:30 »
Metin hocamın dediği gibi baskı balata değişimi gelmiş aracımın ama 2 sene sonra değiştiricem :D iki sene kapalı garajda biraz yatsın doğu dönüşü yattığı günlerin acısını çıkartıcam :D gene saolun tşkler...

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 28 Temmuz 2012, 23:07:51 »
2 sene yatıracağına sat arabayı yatırım yap derim ben :) değer kaybedeceğine değer kazansın :)