disbirötörün altında 2 tane var soldaki mi hareret müşürü
soldaki dıştan kör tapa içi delikli görünür sağındaki müşürdür üzerinden sensör kablosu vardrı aşağıya doğru uzanır.
4 pimli kare ama üzerine 3 kablo giriyor dogrumudur
bir soru soracağım abes kaçmazsa. bu hararet müşürü ne işe yarar
motor sicakligini olcerek benzin hava karisimi icin beyne veri gonderiyor duzgun saglikli bir olcum olmazsa karisim sacma bir sekilde hazirlaniyor ve arabadaki rolanti dengesizligi gibi sikintilar olusuyor diye biliyorum efenim 6N 99 AEE 1.6
valla kablo sayisini hatirlamiyorum ama mantigim 4 pin 4 kablo diyor ama bu almanlar yapmistir yine bir dalavere 3 te olabilir 6N 99 AEE 1.6
usta acaba sana zahmet olmazsa bi ara bakarmısın ya içime dert oldu eger kablom eksikse tamamlıcam hemen müsait bir zamanında bakıp söylersen sevinirim
eyvallah arızalı olup olmadığını nasıl anlarız? rolantide bi sıkıntı yok ama çalışmasında hafif bir titreme var. birde araç vitesteyken gazdan ayağımı çekince hafif bi silkeleme oluyor. tabi sonra gaza hafif basınca yine yapıyor. hararet müşürüyle alakalımıdır bunlar ?
hararet göstergen çalışmıyorsa veya ilk çalışmada rolantıda hissedilir derecede dalgalanma varsa bozuktur bunlar benim bildiklerim , senin titremelerin muhtemelen 2. vites nadirende 3. viteste özellikle yokuş aşağıya doğru oluyordur eger bu şekildeyse distiribütör milinden tamamen milin etrafındaki halka zamanla aşındıgından boşluk oluşuyor milde ve bu sıkıntı oluşuyor
tabıkı ne demek bugun bakar yazarım
4 kablo arkadasimcok saol usta yarın ben bakayım bi kopmuşmu ne olmuş benim bitanesine6N 99 AEE 1.6