Gönderen Konu: Xenon Farlar  (Okunma sayısı 22715 defa)

Çevrimdışı cemdermen

• Profili Görüntüle
Ynt: Xenon Farlar
« Yanıtla #28 : 25 Mayıs 2009, 00:06:06 »
bnm kısa farlar yanmıştı...ustaya gittiğimde osram takmıştı...karanlıktada gösteriyor hoş gusel :)

2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 25 Mayıs 2009, 01:50:31 »
Arkadaslar xenonlar iyi güzel gösteriyor ama sıkıntı yaratıyor TÜV'den geçit yok ve ikinci olarak balastlarda sorun çıkartıyormus sanırım. Osramlar ile idare edecez artık xenon kadar iyi göstermeyecegi kesin

Çevrimdışı Halil Kara

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 25 Mayıs 2009, 14:19:22 »
Arkadaslar xenonlar iyi güzel gösteriyor ama sıkıntı yaratıyor TÜV'den geçit yok ve ikinci olarak balastlarda sorun çıkartıyormus sanırım. Osramlar ile idare edecez artık xenon kadar iyi göstermeyecegi kesin

Mercek farın varsa Tuv den korkma, ama gıcığına denk gelirsen far yıkama da istiyor...
Zaten merceğin yoksa xenon karşıdaki kişiye işkenceden başka birşey değil bence...

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 25 Mayıs 2009, 17:55:19 »
Mercek farın varsa Tuv den korkma, ama gıcığına denk gelirsen far yıkama da istiyor...
Zaten merceğin yoksa xenon karşıdaki kişiye işkenceden başka birşey değil bence...

Merceklide çok tuzlu olur simdi onu soktur taktır uzun işşbenim muayene 9 ayda yaz bitişine yani ugrasmak lazim söktür taktır

Çevrimdışı revelation

• "Just like what you want"
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 25 Mayıs 2009, 21:01:38 »
Balast takımları alacağın ürüne göre garantili olur zaten . bu senin sabrına ve kullanımına bağlı değişir. Mercek olayına gelince. daha bugüne kadar h4 özellikli mercekli bir GOLF görmedim. Eğer gören varsa fotosunu koysun buraya. H1 - H3 - H7 gördüm ama bizim araçlarda olduğu gibi H4 görmedim.

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 26 Mayıs 2009, 01:13:21 »
Yavuz ben Ankarada 2-3 tane golf de gördüm seyir halindeydi arabalar hatta içimden dedim yakışmış diye

Çevrimdışı Halil Kara

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 26 Mayıs 2009, 02:10:00 »
Bende takinti oldu acikcasi mercekli-optikli farlar.Hem daha iyi odakliyor isigi hem de disardan bakildiginda farin yansittigi isik toplu duruyor daha guzel gosteriyor xenon u.Mercekli farda xenon olmasa bile karsidan gelen aracin farlari sanki xenonmus gibi duruyor.(bakiniz megane)
Golf IV de standart olarak sanirim sadece bazi gti modellerinde ve r32 de var herhalde.Onlarda da orjinal xenon secenegini isterseniz oyle mercekli far oluyor diye biliyorum ama sizleri de yaniltmak istemem.
Sonradan mercek uygulanabiliyor ama kim ugsaracasak ve randiman verecek mi?Ya da angel far alsaniz bu sefer de onlarin mercek kalitesi iyi degil, yolu hic guzel gostermiyor.Bir suru dert tasa  :)

Çevrimdışı revelation

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 26 Mayıs 2009, 16:02:49 »
Arkadaşlar bi şekilde xenonla geçilir. ha geçilemediği zaman olay o kadar zor değil. balastları sökersin lambaları çıkarırsın eskileri takarsın gidersin 5 liraya bir far ayarı ve olay bitti. Bu kadar da sorun olmaz heralde. Ben xenon u muyanede falan hiç takmıyorum. sonuçta bazı yerler hiç lambanın xenon olup olmamasına bakmıyor. Direk geçirenlerde var.

Çevrimdışı SoundCarMan

• Forumillegal.com<<--
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 26 Mayıs 2009, 22:46:35 »
Balast takımları alacağın ürüne göre garantili olur zaten . bu senin sabrına ve kullanımına bağlı değişir. Mercek olayına gelince. daha bugüne kadar h4 özellikli mercekli bir GOLF görmedim. Eğer gören varsa fotosunu koysun buraya. H1 - H3 - H7 gördüm ama bizim araçlarda olduğu gibi H4 görmedim.
Golfün albüm
H1 H3 H4 H7 Bunlar albüm tipleri araçlara uygun ampüller
H4 Ampül tipi tofaşlar mesela uzun kısa bir ayrı ayrı göz yok
Golfün uzun farları H1 Kısa farLarı ise H7 olması lazım..
Senin demek istediğin galiba kelvin değerleri.
6000k Beyaz 8000k hafif mavimsi yanar En ideali 8000K dır Bence..!!!

Çevrimdışı revelation

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 27 Mayıs 2009, 12:36:01 »
ya pardon diyeceğim H7 için geçerliydi. nereden geldiyse aklıma H4 alla alla. :S H7 görmedim daha diyecektim

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 27 Mayıs 2009, 13:53:00 »
xenon estetik açıdanda çok güzel duruyo ama bende aynı soru işaretlerinden dolayı almadım..beyaz mavi ampul aldım philips'in çok memnunum tavsiye ederimm..
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı sselcuk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 27 Mayıs 2009, 16:42:39 »
Selam arkadaşlar ,
ben aracı aldığımda üzerinde takılıydı sorun yoktu ama gecen gün baktım sol far kısa yanmıyo?
daha vakit bulup gosteremedim de valla. pahalı birsey cıkartırsa iptal ederim xenonları nolmal ampul takarım diye düşünüyorum. xenon markası texon .
ampul fiyatları nedir ve normale dönme kararı alırsam sizce ne takmalıyım kaça çıkar?

Çevrimdışı erdem2179

• erdem2179
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf mk3 gti
« Yanıtla #40 : 27 Mayıs 2009, 17:35:08 »
xenon estetik açıdanda çok güzel duruyo ama bende aynı soru işaretlerinden dolayı almadım..beyaz mavi ampul aldım philips'in çok memnunum tavsiye ederimm..
  ne kadara aldın arkadaşım...
Mk3 gti

Çevrimdışı sselcuk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 27 Mayıs 2009, 17:58:11 »
aracı aldığımda üzerindeydi, ama markası makbul marka texon. sorun cıkartacaksa işim olmaz söktürürüm uğrasamam. sokturmek ve normale donmek kolaydır sanıyorum.