Gönderen Konu: sound project car mk1 Garfield =)  (Okunma sayısı 38531 defa)

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
Ynt: sound project car mk1 Garfield =)
« Yanıtla #42 : 18 Haziran 2009, 12:45:14 »
Sağ salıncak şasi başın içe doğru kaymış... Gergidende zaten darbe aldığı gözüküyor sakın atlamayın ve sakın oksijen kaynağı ile düzelttikten sonra işlem yapmayın... Aracın hayti noktaları mutlaka gaz altı kaynak kullanın...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı Rapunzo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 18 Haziran 2009, 13:26:55 »
Bu şekilde komple kasa düzeltip iç dış komple boyama ne kadara maloluyor peki?
artı döşeme, göğüs ve yeni koltuklarla beraber

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : 18 Haziran 2009, 13:38:51 »
Ben 2 yıl önce herşeyi ile 3800TL harcadım...   Ama aracımı sokakta park ettiğim içinde bukadar masraf yaptığıma pişman ettiler...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı Rapunzo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #45 : 18 Haziran 2009, 13:47:16 »
Anladım, tabi yatırım yaptıktan sonra koruması da bir o kadar önemli. 3800 çok fazla insanıın içi gider onca bakımdan sonra durduğu yerde çizilmesi... Peki hocam sadece benim sorduklarımı kalem kalem cevaplayabilir misin. Kasamda çok ufak bir iki yerde ezik var (arka çamurlukta) bir de ön sol çamurlukta çürük var. metalik renge boyamak istiyroum orjinali gibi (metali kırmızı ) olmadı döşeme işini sonraya da atabilrim.
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2009, 13:48:09 Gönderen: Rapunzo »

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 18 Haziran 2009, 13:55:38 »
 Ben enson ilker için fiyat aldım bizim bandırma sanyisinden...

Komple düzgün işçilik ile kaportası motor indirtmeycez gerek yok... 1.200TL

Araçta tek kat üstten boya var o yüzden fazla uğraştırmayacak ama macunlaması düzgün yapılmak ve kaliteli bi işçilik ile boyamasıda 1.500TL

Tavandan Tabana kadar da sanırım döşeme şuan 1.000 ve 1.100TL gibi tutar.. İlkerin araca gerek yok sadece tavan değişecek onun koltukları ve halısı daha fabrikadan çıkmış gibi temiz...

Çevrimdışı Rapunzo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #47 : 18 Haziran 2009, 14:31:15 »
Çok para imiş bu işler

Şu şekil bi restorasyon için 4 5 lirayı gözden çıkarmak gerek o zaman ... :(

Çevrimdışı ccc_mk1

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #48 : 18 Haziran 2009, 14:37:18 »
aracın yanından geldim şimdi.sağ arka çamurluk ağzını bulamıyoruz gören duyan bilen varsa bi el atsın  :) motor-şanzuman aradım bitane golf mk2 nin special 1.8 motoru varmış motor şanzuman baskı balata volan komple 1500 lira sizce nasıl arkadaşlar?

Çevrimdışı panik

• DÜŞ GÖRDÜM
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 18 Haziran 2009, 14:48:52 »
remziiii, faturasız iş yapma olm başına iş alırsın... faturalıysa, motor kodunu ve şanzuman parça kodunu bildir, burdan bakalım, neymiş, ne değilmiş, 1500 iyi fiyat bana sorarsan

Çevrimdışı ccc_mk1

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #50 : 18 Haziran 2009, 15:01:50 »
abi motor mk2 gt special motoru.ben bu motoru karbüratörlüye çevircem adam faturasını falan kescem hatta gidip işletemezsn paran iade diyo bunuda geçtik 6 ay garanti veriyo.hepsine 1500 lira fiyat nasıl ? benim karbüratörle sağlıklı çalışırmı? şimdiden teşekkürler  :)

Çevrimdışı golf-line2

• golf GTD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 18 Haziran 2009, 21:26:26 »
abi motor mk2 gt special motoru.ben bu motoru karbüratörlüye çevircem adam faturasını falan kescem hatta gidip işletemezsn paran iade diyo bunuda geçtik 6 ay garanti veriyo.hepsine 1500 lira fiyat nasıl ? benim karbüratörle sağlıklı çalışırmı? şimdiden teşekkürler  :)

üstünde k-jet warsa karbüratör neden?

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #52 : 18 Haziran 2009, 21:50:24 »

GT ise Araç 1800cc 8V K-Jet tir.. Sistem sağlık lı ise direkt al tak... Zaten aracın GTI tesisat sorun yaşatmaz... Ve dediğim gibi sistem sağlıklı ise karburator ü düşünme bile...

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #53 : 18 Haziran 2009, 21:52:32 »
Çok para imiş bu işler

Şu şekil bi restorasyon için 4 5 lirayı gözden çıkarmak gerek o zaman ... :(

Resimdeki gibi bir çalışma düşünüyorsan o rakam yetmez... en az 10 bin yer...

Çevrimdışı Rapunzo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #54 : 18 Haziran 2009, 22:36:12 »
Resimdeki gibi bir çalışma düşünüyorsan o rakam yetmez... en az 10 bin yer...

Haklısın üstat tekerlek çap ve yüksekliğine bakılırsa amortisörlerden tutup çekiş ile ilgili bir çok kısımda güncelleme var.. Çok istiyorum ama tabi ki yapamayacağım.

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #55 : 18 Haziran 2009, 22:38:55 »
 Bizim işler tamamen duygusal işler... Para ve maneviyat....  Sen cebindeki ile gönlüne göre bir iş çıkar yeter... Amaç bir işi başarmak ve mutlu olmak.. Ha 3 e yaptırmışsın ha 5 e yeterki bişeyler ortaya koy hayatla paylaş... Dünyaya bir kere geliyoruz...  İşini beyenene alla razı olsun beyenmeyenede allah razı olsun dersin :)
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2009, 22:39:47 Gönderen: Mk1GTI »