Gönderen Konu: Direksiyon kılıfı  (Okunma sayısı 6971 defa)

Çevrimdışı acarkan

• Efsaneler Bitmez Sadece Şekil Değiştirir
    • Profili Görüntüle
Direksiyon kılıfı
« : 08 Haziran 2009, 11:21:04 »
Arkadaşlar direksiyon kılıfı düşünüyorum ne önerirsiniz iyi kaliteli bir şey olmasını isterim saçma olmamıştır sanırım.

Çevrimdışı white quattro

• S-Line white quattro
    • Profili Görüntüle
Ynt: Direksiyon kılıfı
« Yanıtla #1 : 08 Haziran 2009, 11:44:48 »
Ben alcaktım bitane 5 lira dedi adakm... başka da model yokmuşş.. vazgeçmiştim... çok kaba gösteriyorr... daha kibar bişi bulursam alacam....
quattro

Çevrimdışı SPoRTeXHauST

• Volkswagen Türkiye
  • Kuzen
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf IV
« Yanıtla #2 : 08 Haziran 2009, 12:05:55 »
http://www.vwtr.net/forum/bora/eskiyen-bora-direksiyon-simidi-t9814.0.html

şu linki inceleyebilirsin, bayağı konuşulmuş ..
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

Çevrimdışı revelation

• "Just like what you want"
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 12 Haziran 2009, 22:21:05 »
vallahi aynı sorun bende de var.. Sıcakta resmen gevriyor. artık tek elle direksiyonu çevirmek istemiyorum. Toz olup elime gelecek diye korkuyorum resmen. Konya da veya Ankara da bir yer bulup yaptırmak lazım. ama Airbag hatası almamak en önemlisi. Bilgisi olan var mı? Konya da veya Ankara da yaptıran var mı?

Çevrimdışı colibaly

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 16 Haziran 2009, 09:20:14 »
1-2 ay önce aynı sorun bende de vardı. Ankara'da Ostimde seyyar arabayla gezen biri vardı. Direksiyon kaplanır diye bağırıyodu. Gel amca dedim ne kadara kaplıyosun. 20 TL dedi. Direksiyona bant gibi bişey sardı üzerine bir sıvı döktü. Yaktı onu. Direksiyona yapıştı o bant, sanki yeni gibi oldu. Şimdi çok memnunum. Öyle bişey bulabilirseniz hem çok güzel yeni gibi görüntü oluyor hem de ucuz oluyor. Şaşmaz'a gidip deri de kaplatabilirsiniz. Derinin kalitesine göre 100-150 TL arası bir fiyatı var.

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 03 Temmuz 2009, 01:25:24 »
kibarlığı konusunda çok birşey söyleyemem ama...kolay kolay birşey beğenemem...geçenlerde aldım ortası nikelajlı deri kılıf..hoş oldu ancak nasıl resim ekleyeceğimi bilmiyorum isteyen arkadaşlar olursa msnden gönderebilirim
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.