Gönderen Konu: kapı iç kolları, torpido, ön konsoldaki, plastik aksamdaki çizikler  (Okunma sayısı 50021 defa)

Çevrimdışı scaliskan

• Profili Görüntüle
arkadaşlar kapı iç kolllarındaki veya diğer iç plastik aksamdaki bu çizikleri kapatan herhangi bir uygulama
bilen var mı?bu konuda bilgisi olan arkadaşlar burada yazarlarsa sanırım bir çok kişinin derdine
derman olacak.Teşekkürler

Çevrimdışı revelation

• "Just like what you want"
    • Profili Görüntüle
maun kaplama uygulaması yapacaksın. arama ya bir bak.. orada bir sürü örnek çalışma var. MAUN kaplama yazarsan çıkar..kolay gelsin:

Çevrimdışı scaliskan

• Profili Görüntüle
Tavsiye icin tesekkürler ama orjinallik önemli.Baska tavsiyesi olan var mi?

Çevrimdışı revelation

• Profili Görüntüle
o zaman gidip maun kaplamalı bir araba al! :D

Çevrimdışı scaliskan

• Profili Görüntüle
Tesekkürler.iyi fikir degil ama iyi espri :-)

Çevrimdışı avok

• Profili Görüntüle
Benim de çok canımı sıkıyo bu durum. Ama zannedersem çizik parçaları değiştirmekten başka çare yok. O da baya tuzlu olur sanıyorum. Web teki parça fiyatlarına baktım çok pahalı gibi. Örneğin sağ kapıdaki cam kumandalarının çevresindeki çerçevenin fiyatı 70 TL idi. Kapı kolları, göüslükteki çakmak ve kül tablasının etrafındaki çerçeve, vites körüğünün altı hepsi heralde 250 civarı maliyet çıkarır diye vazgeçtim. Heralde en temizi çıkmacılardan az yıpranmış temin etmek.

Çevrimdışı colibaly

• Profili Görüntüle
Autoking gibi bu tip plastikleri boyayan kuruluşlar var. Az önce autoking den aldığım fiyatı söylüyorum size kapı kolu için; kol başına 125 lira diyor. Yani sadece 4 kapı kolunu boyatmak 500 lira oluyor ki bana çok pahalı geldi. Orjinal parçasını alıp değiştirseniz zaten baş edilebilecek bi durum değil. Yani sonuç olarak ya arkadaşların dediği gibi maun ya da krom kaplama yapılacak ya da bu şekilde binilecek ya da bu golf'ü satıp golf 6 alıcaz :)

Çevrimdışı adalmaz

• Profili Görüntüle
aslında bu çizilenler siyah renkse benim ki gibi diğer renkleri bilmiyorum üzerindeki zar gibi ince koruma tabakası ıslak mendil yada bulaşık süngeri kolonyalayıp bu kaplamayı komple sildimm iki kapı kolunu ve teybin etrafındaki çerçeveyi altından siyah plastik cıktı mükemmel oldu sıfır çizik parlayan siyahlık yalnız temizlerken sert bişey kullanıup plastiği çizerseniz ozaman kaplatmak zorunda kalırsınız ufak bir yere deneyin görüntü harika oluyor yapan çok zaten topic de vardı hatta 8)
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
aynen ya saoyacaksın yada benım bı fıkrım var

http://www.megkaplama.com/ a gir bak bunrda kaplama diil bildiğin orj. boya atılıyor solma renk değiştirme çıkma söz konusu değil ben fiyat aldım bi ara

4 kapı kolu
4 kapı pimi
4 açma kolu-cam butonu çercevesi
küllük kapakları
havalandırma ızgaraları
klima-radyo çercevesı
torpıdo acma kolu

toplam 650 dedi carbon kaplama yaptırcaktım

ürün olarak maun-carbon-piano black razı kaplama yaptırabılırısn

http://www.bmwz4roadster.net/interiors_gr/Piano.jpg  al buda piano black kaplama

« Son Düzenleme: 25 Haziran 2009, 13:46:16 Gönderen: devran »

Çevrimdışı scaliskan

• Profili Görüntüle
cok guzel tavsiyeler degerlendircegim.tesekkurler :tamamdir

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
önemli değil bu forumda birbirimize yardım edebiliyorsak ne mutlu bize  :sevgi:

Çevrimdışı revelation

• Profili Görüntüle
önemli değil bu forumda birbirimize yardım edebiliyorsak ne mutlu bize  :sevgi:

+1 VW

Çevrimdışı 1sea

• tüm dostlara slm
    • Profili Görüntüle
hiç geregi yok  sabunsuz bezlerden alın ıslatın ve torpitodakı o siyahları bir guzel silin, kir gibi çıkyor ,daha sonra kapı kollarının üzerindeki plastıkleri sokun , sonra cam kumada panelini sokun, boyacınıza gidin ben bunları metalik griye boyatıcam deyın hemen iki dakikada boyarlar borcumu sordum istemez abi bu bizden olsun dediler çok şık oldu inanın maliyet sıfır
« Son Düzenleme: 01 Temmuz 2009, 01:34:26 Gönderen: 1sea »
ASLAN BESLEYEN YEMİNİ HASAP ETMEZ

Çevrimdışı scaliskan

• Profili Görüntüle
bence de en mantiklisi bir bezle bu cizikli ust kaplamayi siyirmak  :tamamdir