Gönderen Konu: Golf 4 alt koruma  (Okunma sayısı 13783 defa)

Çevrimdışı zay

• Profili Görüntüle
Ynt: Golf 4 alt koruma
« Yanıtla #14 : 31 Ağustos 2009, 10:12:02 »
Arkadaşlar biliyorsunuz bizim ülke olarak yollarımız çok güzel, kaymak gibi, yani hiç ummadığınız bir anda, tam da yolun ortasında 20 cm yükseklikte logar kapağı sadece bizim yolarımızda çıkar karşınıza  >:(  Geçen haftasonu benim önüme çıktığı gibi... Aracın altını sürttüm cızzzt etti , aynı anda benim içim de cız etti   :'( Arabadan indiğimde eğilip baktım, Allah razı olsun aracı aldığım bayan altına çelik koruma yaptırmış, sadece bir sürtme izi vardı... Derin bir ohhh  çektim doğrusu... Hepinize şiddetle tavsiye ediyorum; siz de çelik koruma taktırın kafanız rahat olsun!...  :tamamdir
« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2009, 10:12:35 Gönderen: zay »

Çevrimdışı cybertronics

• Daha iyisi yine bir VAG'dır
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf MK4 1999 1.6 AKL & Audi A6 2008 4.2 Quattro
« Yanıtla #15 : 10 Aralık 2009, 17:34:50 »
Arkadaşlar motor düşme olayı bana garip ve anlamsız geldi işin doğrusu sonuçta o kadar kablu vida kıl yün saniyeler içerisinde açılacak falan... garip bir durum yani :D. Ama yinede öyle olduğunu var sayarsam sürüşüme dikkatime güveniyorum 120 yi geçmem sakin kullanırım kurallara uyarım vs... sonuçta takdir-i ilahi vade doldummu (allah korusun hepimizi) motor düşmüş düşmemiş çok birşey değişmiyor o nedenle ben biraz realist olup yaşarkenki gelir gider hesaplarına bakarım  :tamamdir
Daha iyisi yine bir VAG'dır

Çevrimdışı sedatdali

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 15 Aralık 2009, 11:58:23 »
benım aracımdada çelık koruma var yere cok bombılı oldugu için sık sık surtuyom ama bı zıyanı yok sadece çelık surtuyo ama hiç yoktan ıyıdır.