Sağolun allah razı olsun . Şuandaki çalışmaları bi albüm yapıyorum yakın zamanda sergilerim arkadaşlar bu sefer çok daha detay girdi işin için e.
Kısaca . Fren sistemi Önler Delikli Brembo 305 mm x 28 996 Kaliper Arkalar 279x10.5 Delikli 38 lik kaliper Fren merkezi Golf Mk2 G60 . Motor Piston grank vs işlermlerle 2Lt 16V G60 için uğraşıyorum az kaldı parçaların tamamlanmasına. Tahmini güç 250 - 280 ps gibi bekliyorum. Şanzıman G60 02A çevrilecek . Suspansion KW V2 daha önce takmıştım . Ön takım komple Lemförder - Güçlendirilmiş salıncaklar ve Polüratan burçlar .Kaporta Boya tekrar elden geçiyor arka stoplar küçük stop ve swallowtail arka panel olacak inşallah. Jant lastik halen BBS Rs arıyorum
İç döşeme Aracıon için komple alcantara olacak antrasit değil direk siyah olacak . Koltuklarım önler Recaro G60 dan çıkma elektrikli arka koltuklarda şekillendirme işlemi yapılacak ve arkalarda corrado tarzı başlıklı olacak inşallah. torpido direksiyon hepssi alcantara olacak. Ufaktan çıtır bi müzik sistemi olacak .
Merak eden arkadaşlar için yazdım ne durumda diye Msj kutumu hep dolduran arkadaşlar için
:P
Sevgiler .