Gönderen Konu: Uzaktan Kumanda  (Okunma sayısı 2732 defa)

Çevrimdışı Çiftelerli83

• TÜM ZAMANLARIN EN İYİSİ...
    • Profili Görüntüle
Uzaktan Kumanda
« : 05 Temmuz 2009, 18:38:40 »
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım,GOLF tutkunlarından biriyim bende,size sorum uzaktan kumandayla arabamı kitliyorum otomatik kitleniyor, alarm ışığı yanıp sönüyor ama: sorunum arabaya vurunca parklar ve alarm ışığı yanıp yanıp sönüyor alarm çalışıyor ama ötmüyor ses çıkmıyor yani neden olabilir? 

Çevrimdışı turtle_bjk

• KaZaSıZ BeLaSıZ...
    • Profili Görüntüle
Ynt: Uzaktan Kumanda
« Yanıtla #1 : 05 Temmuz 2009, 21:40:21 »
bildiğim kadarıyla bizim araçlarda yani kendiminki  2001 model için konuşayım, orjinal olarak iç denetimli alarm var. iç lambalarda sensörler var bunlar herhangi bir hareket algılarsa, yanlış anahtar kontağa takılırsa kapı cam kırılırsa ortalığı inletiyor sesten. dışarıdan öyle ufak tefek vurma ile alarm çaışmıyor. seninki orjinal olmayabilir. eğer öyle ise bir oto elektrikçisine gitsen halleder sanırım.
Bir de şöyle bir durum var. Arabamın önceki sahibi alarmın hassaslığının serviste ayarlanabileceği gibi birşey söylemişti ama ne kadar doğru bilmiyorum.

KaZaSıZ BeLaSıZ...
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2009, 21:42:09 Gönderen: turtle_bjk »

Çevrimdışı cybertronics

• Daha iyisi yine bir VAG'dır
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf MK4 1999 1.6 AKL & Audi A6 2008 4.2 Quattro
Ynt: Uzaktan Kumanda
« Yanıtla #2 : 06 Temmuz 2009, 00:18:33 »
Hava filitresinin arka tarafına yada o civarlara bak istersen alarm için hoparlöre benzer bir cihaz olması lazım kaputun sağ direksyon tarafına doğru o da sökülmüş olabilir. Bendeki alarm sonradan taktırma desi. Bende alarm bozulduğu için kendi elimle sökmüştüm belki ondada sökülmüş olabilir herhangi bir nedenle.
Daha iyisi yine bir VAG'dır