Gönderen Konu: Kapı İçi Krom Marşpiyel  (Okunma sayısı 3584 defa)

Çevrimdışı Falcon

• Profili Görüntüle
Kapı İçi Krom Marşpiyel
« : 14 Ağustos 2009, 12:29:16 »
Arkadaşlar herkese merhabalar. 2001 Comf.beyaz renk aracımı alalı 4 ay oldu. Kapı içi krom maşpiyel almayı düşünüyorum. Çünkü takılacak yerleri boş ve güzel bir görüntü değil bu haliyle. Ama kafamda şöyle bir soru işareti var: acaba marşpiyel takıldıktan bir müddet sonra çıkarsa kalıcı bir iz kalırmı araçta? Yapışkanından dolayı. Böyle bir uygulama yaptıran arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak isterim. Herkese Allah'tan  kazasız belasız yolculuklar dilerim... 
sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs

Çevrimdışı freemaniac

• Profili Görüntüle
Ynt: Kapı İçi Krom Marşpiyel
« Yanıtla #1 : 14 Ağustos 2009, 16:04:26 »
üzerinde GOLF yazanlardan var bende, yaptırdıktan sonra neden çıkarmayı düşünüyosun ki? son derece güzel duruyolar..
Kendi kendine çıkar mı diye soruyosan benimkiler bir yıldır takılı maşallah hiç bi sıkıntı çıkarmadılar, çıksa bile tekrar taktırabilirsin..

Çevrimdışı AsKaRoGLu

• Profili Görüntüle
Ynt: Kapı İçi Krom Marşpiyel
« Yanıtla #2 : 15 Ağustos 2009, 11:39:25 »
Çocukken hep bmwlerdeki krom marşpiyellere imrenirdim :) Benim araçtada var ve çok hoş gözüküyor. Hiç sökmeyi düşünmüyorum. Kendiliğinden çıkarsada yenisini alır takarım kesin. Yani taktıktan sonra tekrar sökmen gerekeceğini düşünmüyorum Falcon kardeşim. Hatta şiddetle tavsiye ediyorum  :saygılar