Gönderen Konu: Golf mk4 almak istiyorum nelere dikkat etmeliyim?  (Okunma sayısı 18566 defa)

Çevrimdışı ydnbngl

• Profili Görüntüle
Ynt: Golf mk4 almak istiyorum nelere dikkat etmeliyim?
« Yanıtla #14 : 06 Ekim 2009, 20:18:23 »
İlk aracı bence listenizden çıkarabilirsiniz ilanda comfortline olarak gözüküyor ama ne dijital klima var nede jant.
3. araç 90 hp ama gayet temiz duruyor. 2. araç 130 hplik fakat resimleri pek düzgün değil pek fazla anlaşılamıyor temizlik durumu.İlanlar arasında en düzgün olanı 90lık.

Çevrimdışı bpinarci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 06 Ekim 2009, 20:50:57 »
ilk ilandaki araç için şunu söyleyebilirim klimanın dijital olması benim için çok fazla önemli değil beni cezbeden tarafı bakımlarının doğuş oto tarafından yapılmış olması

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
« Yanıtla #16 : 07 Ekim 2009, 11:24:33 »
Doğuşu da gördük.  :D

Bence de üçüncü ilandaki araç daha temiz. İkinci ilandaki aracın kilometresi çok. Dizel olduğu için masraf çıkarmasın sonra.

Yok ben zaten 130'luk dizel bulmuşum, oynarım, masraf yaparım diyorsan, kilometre de farketmez.

Ama aradığın temiz bir arabaysa üçüncü ilan daha cazip.

Bir de bu fiyatlar biraz çok değil mi  ???
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı bpinarci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 07 Ekim 2009, 11:45:19 »
evet fiyatlar biraz yüksek ancak pazarlık varmı diye mesaj attığımızda fiyatlar en az 1000-1500 tl düşüyor...
bir ilanı daha paylaşmak istiyorum sizlerle
http://www.sahibinden.com/full_full_cok_temiz_110_hp_ozel_bi_arac-23WQQaXQQ7936371WQQpXQQdisplayitem

Çevrimdışı brkpls

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 07 Ekim 2009, 16:42:13 »
bende bildiklerimi yazıyım ,
ilk önce kazası değiseni olmayan mümkünse boya değmemis araba olmalı ancak araçta boya var diyede tercih dısı bırakılmamalı , araçta bir kaç parça boya varsa ki her araçta olması  muhtemel , boyanın işçiliği ve kalitesi konusunda sorun yoksa sıkıntı yapılmamalıdır.
mesela 18 ,000 tl lik bir araç kazası boyası yok diyelim , aracı motor ustasına götürdük tamirci yaklasık 1 lira motor masrafı var dedi (debriyaj ağır bakım vs vs)
aracı boyacıya kaportacıya götürdük 500 lirada o masraf çıkardı sağını solunu restore etmek için,
ayrıca ses sistemine düskünlüğümüzde var alacağımız araçta tamamen boş bir araç 500 lirada bunlar için gerekli
araç lpg li olsun istiyoruz ancak araçta lpg de yok en az 1200 tl de bunun için gerekli ve 2-3 günlük uğras
bu aracı uzun süre kullanmak için alıyoruz ve aracın fiyatına 4200 tl de ekliyoruz tam istediğimiz gibi olması içinve 18 bin tl değerindeki araç bize 22.400 tl ye geliyor ki kesinlikle piyasanın üstünde olmus oluyor
anlatmak istediğim araç alırken en ince ayrıntısına kadar değerlendirmeli , acele etmemeli piyasasını ve aldığmız aracın ileriye dönük getirisini veya zararlarını değerlendirmeliyizki sonunda üzülüp aldığmız araca lanet etmeyelim

Çevrimdışı bpinarci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 08 Ekim 2009, 01:22:17 »
cok teşekkürler brkpls aklımda tutucam bu söylediklerini  ;)

Çevrimdışı zgrozkan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 08 Ekim 2009, 23:42:13 »
   3. sıradaki Golf ilk bakışta ısındırıyor kendine... Aracın durumu ile alakalı yüklenen fotoğraflar samimi... Örnegin, iç ve dış aksamıdaki çizik vs. aracın alıcısına  belirtilmek istenmiş... Aracın  km'si de makul...
   Görünüşüyle ilgili olarak ise, genel bir bakış attığımızda aracın özensiz kullanıldığına işaret eden bir iz de görünmemekte...(Kapı altlarında ve kapı eşiklerinde ezik sürtük vs.)...
   İlan ve fotoğraflardan gözlemle bu yorumları getirebiliyorum...
   Hakkınızda hayırlısını dilerim..

Çevrimdışı bpinarci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 09 Ekim 2009, 19:02:22 »
çok teşekkür ederim zgrozkan cogunlugun dediği gibi 3. ilana odaklandım aracı en yakın zamanda görmeye gidicem sizlerede buradan hbr vericem...

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
« Yanıtla #22 : 09 Ekim 2009, 19:19:23 »
Tanıdığın ustaya götür götürebiliyorsan.
Olmadı Ankara'da olan arkadaşlar usta tavsiyesinde bulunabilirlerse onlara götür.
Masraf çıkarsa da ne masraf çıkaracağını bilirsin.
Kaportacı bulabilirsen ona da götür.
Değişeni falan varsa da neden değişmiş ve sana söylememiş onu da sorarsın.
Satacak olan adam açık açık söyler burası burası değişti diye.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı bpinarci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 10 Ekim 2009, 23:21:42 »
arkadaşlar 3. ilandaki aracı bugün görmeye gittim.aracın fotoğraflarda gözüken ciziklerinden başka çizik yoktu.Motorada kendi bildiğim kadarıyla baktım..Yag ekleme kapagından biraz duman cıkmaktaydı araç rölantideyken ancak yağ cubuğundan duman çıkmıyordu ve egzozdan dışarı duman çıkışı yoktu...Bu cıkan duman normal midir? Yada ne kadarı normaldir?Buram buram bir duman deildi bu..Araştırdım biraz duman cıkan araçların motorlarının rektefiyesi gelmiş diyen de var 0 km araçta bile az olsa çıkar diyende...sizin görüşleriniz nedir bu konuda?

Çevrimdışı bpinarci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 12 Ekim 2009, 02:31:37 »
arkadaşlar hala sizlerden birkaç kelam beklemekteyim.... :-\

Çevrimdışı zgrozkan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 14 Ekim 2009, 13:48:16 »
Nasıl gidiyor araştırma?

Çevrimdışı bpinarci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 14 Ekim 2009, 15:18:05 »
Nasıl gidiyor araştırma?

araştırma iki msj yukarıda yazdıgım durumda cumartesi günü ustama göstericem aracı duruma göre ya alıcam ya da almıcam...

Çevrimdışı zgrozkan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 14 Ekim 2009, 23:31:05 »
Anlıyorum... Yağ kapagından gelen duman için net bir şey söylemek zor... İyi bir usta aracın rölanti sesinden, sürüş esnasındaki vaziyetten sorun olup olmadığını kestirecektir sanıyorum... Umarım sorun yoktur...