Gönderen Konu: Golf mk4 almak istiyorum nelere dikkat etmeliyim?  (Okunma sayısı 18564 defa)

Çevrimdışı bpinarci

• Profili Görüntüle
Ynt: Golf mk4 almak istiyorum nelere dikkat etmeliyim?
« Yanıtla #28 : 15 Ekim 2009, 21:59:55 »
Anlıyorum... Yağ kapagından gelen duman için net bir şey söylemek zor... İyi bir usta aracın rölanti sesinden, sürüş esnasındaki vaziyetten sorun olup olmadığını kestirecektir sanıyorum... Umarım sorun yoktur...

aynı şeyi bende umuyorum artık alsamda binsem diyorum mk 4 üme.Cumartesi ustama götürücem gelişmeleri yazarım buradan...

Çevrimdışı enerji

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 16 Ekim 2009, 01:47:20 »
Sıfır Toyota da egzosdan duman atıyor.

Çevrimdışı bpinarci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 16 Ekim 2009, 02:38:44 »
Sıfır Toyota da egzosdan duman atıyor.
dumandan kastım normal dizel siyah dumanı deil daha böyle maviye kaçan duman yag yanıgı tarzında..

Çevrimdışı zay

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 18 Ekim 2009, 13:11:07 »
İkinci ilandaki aracın fotoğrafları iddia ediyorum ki gerçek fotoğrafları değil, onların hepsi toplama fotoğraf. O ilan samimi değil bence ondan vazgeç. Öte yandan diğer araçların da kilometreleri çok yüksek, bence temiz bi araç bulana kadar biraz daha bekle ve acele etme...

Çevrimdışı bpinarci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 08 Kasım 2009, 17:01:12 »
Arkadaşlar aracı almış bulunmatayım sonunda...ilginize teşekkür ederim :tamamdir

Çevrimdışı Yükselgfb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 08 Kasım 2009, 22:23:19 »
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan.
resimlerini  paylaş da bakalım bi aracına :)

Çevrimdışı bpinarci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 09 Kasım 2009, 15:31:59 »
en yakın zamanda ekliyeceğim  8)

Çevrimdışı zgrozkan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 10 Kasım 2009, 00:28:08 »
Güle güle kullanın yeni aracınızı...

Çevrimdışı bpinarci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 11 Kasım 2009, 17:28:58 »
teşekkür ederim saolun  :D

Çevrimdışı sweety86

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 23 Kasım 2009, 14:20:26 »
Ben bu arabayla Ava da gittim, şehir içinde küfür ettiğim binlerce de tümseğe ve çukura girdim.
Şimdi 4cm alçak kullanıyorum, hala çukurlara düşüp, tümsekleden hızlı geçiyorum.
Çok şükür karterde bir çizik bile yok.

Eğer altını zırt pırt sürtüyorsanız ya frenleme alışkanlığınız kötü ya da başka bir problem vardır dediğim gibi.

Nasıl alçak değil diyebiliyorsunuz anlamıyorum. Ben şehiriçinde çok defa altını sürttüm arabanın. Daha dün  ufak bir taş parçasının ki yüksekliği 4-5 cm ya vardı ya yoktu, üstünden geçerken fena sürttü ki aracın alçak olduğunu bildiğim halde dikkatli geçmeye çalıştım. Bir çok galericiye gittim kime gittiysem Toyota ve Vw arabalar alçaktır diğerlerine göre dikkat etmek lazım dedi. Zaten alsfalttan indiğiniz an işiniz bitiyor. Ben şehiriçinde kullanmama rağmen (yollarımız biraz bozuk burada) çok dikkat etmeme rağmen karter korumasını içe doğru bükmüşüm. Onu gidip düzelttirdim sanayide.
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2009, 14:21:23 Gönderen: sweety86 »

Çevrimdışı okucukank

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 25 Mayıs 2010, 16:24:34 »
aynı konuda banada arkadaslar aracı bana ver bak bakalım ben aracı yere değdiriyormuyum dediler. bende inanılmaz dikkat etmye başladım ama nafile

bazen kasisler adam deil diyorum ama yanımda toros dimdirek geçiveriyor. o yüzden forumda bir arkadasın (1sea) yaptğı gibi

slm arkadaş benim 99 da aynı sorunu  yaşadım amartisör keplerini değiştirdim 85 tl olmadı amatisörleri değiştirdim çok yumşakdı sonrabir 140 tl muafaza takdırdım olmadı en son 2 yılonce aklıma geldı eskıden renoların yayları arasına lastik takoz koyardık ondan 7 tl aldım daire şeklinde incesini al capraz kes arabayı kriko ile kaldır yayların arasına koy sadece önlere sonra ben rot ayarı yaptırdım lastikleri dışdan yemesın diye 10tl çok rahat ettim hiçde vurmuyor.17 tl halledersin kolay gelsin.  gezi bitince çıkarırsın ben çıkarmıyorum çok memnununm.

lastik takoz olayı için parçacıları ustaları gezcem bakalım sonuçları aktarırım.