aklına gelen tüm yağları kullandım mobil 1 de kullandım diğer shell bp felan hepsi de aracımda kaymak türü sıvıyı yaptırdı motor sesisini bile kesmedi kesmeyi bırak azaltmadı bile yağ buhar hortumunda 2 dir castrol magnect kullanıyorum hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım sana göre castrol en adisi bana göre en iyi si senin sorduğum yağ üreticisi koyma demiş benim sorduğum yağ üreticisi de restoreyi koy dedi onun içeriği farklı dedi tamam kişisel fikir bunlar herkese göre kendi malı iyi
Hocam sen beni yanlış anladın. Ben o marka kötü bu marka iyi demiyorum. Her yağ markasının iyi ürünü de var kötü ürünü de. Örneğin Castrol EDGE serisi kaliteli ürünlerdir veya Mobil Super serisi genelde düşük kalite yağlar olduğu gibi Mobil 1 serisi de kaliteli yağlardır.
Yağ dökme haznesi kapağında oluşan, kaymak veya mayoneze benzer görüntü, yağa doğrudan su karışıyorsa veya eski teknoloji araçlarda olduğu gibi yağ buharı dışarı çıkmıyor ve gece - gündüz sıcaklık farklarında kondense olup yağa karışıyorsa bu olay meydana gelir.