5'lik eibach yaylarım Weitec
spor amortisörlerle beraber takıldı, arka tarafın torsiyon çubuğu aşırı paslanmış çıkaramadık yerinden, WD40'ı bastık içine, tabiri caizse abandık, 2-3 gün gezicem böyle, WD40 içine iyicene işlesin, sonra torsiyonları alçaltıp bakıcam, beğenirsem alçak kalır, beğenmezsem böyle kalıcak, araç bu şekilde de çok tatlı oldu, takılan amortisör stock olandan 1.5 - 2 cm kadar kısa olduğundan alçaltılmış gibi oldu araba.
@Onur, evet kaza yapan bendim, tekrar VW almayı gönül çok isterdi ancak bütçeye uygun ve kasko yapılabilen en mantıklı araba buydu (10 yaşın üstündeki araçlara kasko yapılamıyor, ancak eski aracınızda kasko varsa nakil ettirebiliyorsunuz). Araçtan çok memnunum şu an, konfor olarak yok yok gibi bir şey, yağmur sensörü far sensörü yol bilgisayarı var, tipini de beğenirdim tek kapı 206'ların, bakalım bir müddet bu arabayla yaşıyor olacağım. Sağlamlık olarak 6N Polo Sportline'dan farkını bilemem, öğrenmek de istemem, ancak performans ve donanım olarak eski arabamdan daha iyi bir arabaya biniyorum.