Gönderen Konu: .  (Okunma sayısı 22213 defa)

Çevrimdışı 06onur

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf tsi 122ps +LPG
Ynt: Şanzıman Dağıldı
« Yanıtla #14 : 16 Kasım 2009, 23:05:07 »
Vay be çok geçmiş olsun sana da onada ben senin gibiyimdir çok kafama takarım.
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
« Yanıtla #15 : 17 Kasım 2009, 00:55:16 »
Benim bi arkadaşımda var golf IV, 350.000km'de adamın şanzıman.  ???
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı Yükselgfb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 17 Kasım 2009, 01:30:34 »
Bügün aracımı sattım kimse inanmıyacak ama sattığım adam akşam üzeri beni aradı araç aks kesmiş tekrar bende üzüldüm şans mı desem ne desem anlamadım ben sol aks bir ay önce değiştirdim nasıl tekrar kesti bir anlam veremedim, aracı sattığımada sevinemedim adamın başına böyle bir olay gelince kendimi suçlu gibi hissediyorum ama yapacak bir şey yok kimse ikinci el bir araça garanti veremez.

Vay be şansa bak adam şüphelenmiştir iyice bu adam bize bitik arabayı mı gazladı diye :)şanzuman dağılınca  aynı şeyi bende düşünmüştüm hatta  kaymıştım biraz :) ya bu işler biraz şanş işi bak 350 bin km olmuş bir şey olmamış şanzumana >:( tabi bu sorunlar aracı alan yeni sahiplerinde hemen ortaya çıkınca insan ister istemez sinir oluyor :t

Çevrimdışı ADEM252

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 18 Kasım 2009, 19:24:24 »
Yahu arkadaşlar, bide bu kronik sorunlardan bahsediliyor.Sanki normalmiş gibi.Bobin yakma,şanzuman dağılma,boğaz kelebeğinin temizlenmesi gerekliliği,kapı sviçlerinin arıza yapması.Bunların neresi normal ki?Eğer kronik bir sorun olarak normal görüyorsak,vw'nin sonraki modellerinde de aynı sorunlar olsun.Ha demekki mühendislik hataları bütün bunlar.Evet basbaya tasarımı yapılırken hesaplanamayan hatalar.Olan bizim gibi tüketicilere oluyor.Orjinali ateş pahası,hadi çıkmacıda ara. Evet vw kalitesi var ama küçük masraflı kronik sorunlar hadi neyse de şanzıman dağılma ....Bilmem anlatabildim mi?Kalite derken 10 üzerinden 10 değil yani.

Çevrimdışı ehrimen54

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 19 Kasım 2009, 20:38:34 »
çok buyuk geçmiş olsun ne dıyeyım...aynı benım durumuma dusmussun...arabayı temmuz ayında aldım uygun fıyata fakat 1 ay sonra sanzımanı dagıldı( ben bunun parasını satın aldıgım kısıden aldım )...aynı banada 2000 Tl ye mal oldu...aynı sekılde bende aractan sogudum ve işin acıkcası bı daha arabadan hıc randıman alamadım...satmak zorunda kaldım cok sevsemde...bayramdan sonra 0 aracımı alacam takasa saydırmak zorunda kaldım....bence aractan soguduysan kı psikolojını tahmın edıyorum hemen sat derım...

Çevrimdışı ehrimen54

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 19 Kasım 2009, 20:42:46 »
şanzımanı adapazarındamı yaptırdın?yaptrıdıysan kıme yaptırdın?

Çevrimdışı Yükselgfb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 19 Kasım 2009, 20:50:26 »
dörtyol sanayisinde kılıçoğlu var oraya yaptırdım hayırdır :)

Çevrimdışı ehrimen54

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 20 Kasım 2009, 13:00:34 »
keşke oraya gıtmeseydın derım...e5 yol uzerınde Suat artan var otomatık sanzumancı bu işin piri...ben ona yaptırmıstım cokda memnun kaldım otomatık sanzumandan bır tek o anlıyo...kılıcoglu aracı alıp ıstanbula gonderıyo bır turlu o adama kanım kaynamamıstı...ensar da iyi ensarın hemn yanında zati suat artan...cekırdekten yetısme bır adam cok da iyi...neyse gecmıs olsun tekrardan...

Çevrimdışı Yükselgfb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 20 Kasım 2009, 17:30:00 »
Sağolasın :tamamdir Yalnız benim araç otomatik şanzuman değil manueldi bir de kılıçoğlu tanıdık o yüzden oraya götürdüm araçta istanbula gitmedi.bir de iyi fiyat söylediler işçilik falan pek bir şey almadı adamlar ;)

Çevrimdışı omerids

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 21 Aralık 2009, 02:04:47 »
Ben aldıktan sonra 100 km bile yapmadan şanzuman kucagımda kaldı benden iyi kimse anlamaz seni:)
aldım ve artı 2200 anında girdi.
100 km nin zaten 50 sini arabayı iyimi kötümü diyegöstermek için yaspmıştım ::) eve gittim geldim sobeee
golf 4 ü almadan önce brodway vardı 5750 ye satmıştım yaklaşık 6 -7 ay oldu o para bunun masraflarına gitti diyebilirim.

http://www.vwtr.net/forum/basima-gelmedik-daha-nevar-yakit-normal-mi-t10870.0.html;msg116636#msg116636

Çevrimdışı polo38

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 21 Aralık 2009, 20:47:46 »
Şanzıman dağılmasının muhtemel sebepleri nelerdir?Bu bir günlük bir sorunun sonucu değil elbette ama kullanım vs. bağlantısı nedir?

Çevrimdışı Yükselgfb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 24 Aralık 2009, 15:32:53 »
Ben aldıktan sonra 100 km bile yapmadan şanzuman kucagımda kaldı benden iyi kimse anlamaz seni:)
aldım ve artı 2200 anında girdi.
100 km nin zaten 50 sini arabayı iyimi kötümü diyegöstermek için yaspmıştım ::) eve gittim geldim sobeee
golf 4 ü almadan önce brodway vardı 5750 ye satmıştım yaklaşık 6 -7 ay oldu o para bunun masraflarına gitti diyebilirim.

Geçmiş olsun kardeş gerçekten çok sinir bozucu bir şey hele aldıktan hemen sonra olunca insanın morali gerçekten çok bozuluyor :t

Şanzıman dağılmasının muhtemel sebepleri nelerdir?Bu bir günlük bir sorunun sonucu değil elbette ama kullanım vs. bağlantısı nedir?

Valla ben de çok araştırdım ama kullanıma bağlı olarak şanzumana şunu yaparsan zarar verirsin diye net bir şey yok.ama vitesi aniden düşürmek  yani 4 den 2 ye 3 den 1 e aniden geçirmek zarar verebiliyor diye duydum ama büyük ölçüde şans bu iş.
tek şanzumanla 450000 km yapan arabalar gördüm  :(  
« Son Düzenleme: 24 Aralık 2009, 15:34:49 Gönderen: Yükselgfb »

Çevrimdışı cemal arslan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 25 Aralık 2009, 13:12:13 »
o şanzımanın yapılması maksimum 1000 lira tutardı...siz oldukça fazla vermişsiniz.

aracınızın triger seti maliyeti işçilik dahil 400 lira tutar
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2009, 13:14:28 Gönderen: cemal arslan »

Çevrimdışı Yükselgfb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 25 Aralık 2009, 13:17:32 »
Şanzuman yapılmadı benim çıkma şanzuman takıldı hocam.tamir olmayacak kadar dağınıktı o yüzden.ama yine de çok tabi >:(