Mesajlarımla ilgili övgün için teşekkür ederim simyacı1.
Sorunuma gelince, maalesef hala çözemedim.
Bugüne kadar neler yaptığımı şöyle bir toparlayayım da bizden sonrakilere bir yardımı olsun:
1- hararet müşiri değişti.
2- akü değişti
3- boğaz kelebeği değişti (sıfır bir kelebek takıldı)
4- beyin değişti. (oto anka'nın yalancısıyım)
Şu ana kadar yapılanlar bunlar ama en küçük bir düzelme yok. Doğuş'u aradım ve Oto Anka'nın sorunu çözemediğini, onlara boş yere ödeme yapmış olacaklarını söyledim. "O zaman aracı getirin, Anka'nın faturasını iade edelim ve sorunu biz çözmeye çalışalım." dediler.
Arabam bir süredir Doğuş'un servisinde yatıyor. Geçen hafta aradılar ve her zamanki şeyi söylediler: "Aracınızda beyin arızası var, anka'nın taktığı beyin uyum sağlamamış, sorun o yüzden devam ediyor." dediler. Onlar böyle durumlarda Almanya'dan orjinal beyin sipariş ederlermiş ve işçilikle birlikte 2500 tl tutarmış. Satış temsilcisiyle görüştüm sonra, bana doğuş'un bu sorunu çözmek zorunda olduğunu, aracı servisten almamam gerektiğini söyledi. Ben de öyle yaptım. Bu sabah yine aradım, parçasını bulduklarını, (sanırım çıkma beyin buldular) şimdi aracın testlerinin yapılmakta olduğunu, birkaç gün içinde teslim edeceklerini söylediler. Son durum budur arkadaşlar, öyle umutsuz yaptı ki bu sorun beni, düzeleceğine hiç ihtimal vermiyorum nedense. Bakalım, yakında anlarız.