klavyede yazmak daha tehlikeli her zaman konustugumuz gibi yazınca duygular ifadeler yerini bulmuyoraranızın düzelmesine sevindim
Valla arkdaşlar Erci ile bugün konuştuk uzun uzun o beni anladı ki kimseye bi art niyetim yok heleki başka araba yok Başka sevgili gibi o bana karını aldatmakdan öte bir dugu gibi geliyor Sevdam ise seviyorum iddam kendime Gökhan Reklamlarda ne diyo bir Volkswagen e başka Volkswagen diyo dimi anca öle olur nese Burak ilede Facebook da konuştum özürdiledim Bana kırgınlıgı hala olabilir ama fazla tepki vedigimi ve üzgün oldugumu söyledim kendisine.. Saygılar...
valla yazık ediyosunuz arkadaşlar, kaç kişiyiz şu forumda aktif olan, kırmayın birbirinizi. Ayrıca gittim başka marka araba aldım ama hala her gün bilgisayarı açınca ilk işim buraya bakmak oluyo, buradaki ortam, sıcaklık, samimiyet, ilgi, alaka, sevgi, saygı, muhabbet, paylaşım başka hiç bir yerde yok, denemesi hakikaten bedava, açın başka bir sayfa, başka bir foruma üye olun, buraya alıştıktan sonra buradaki tadı alamayacağınıza iddiaya girerim. Yanlış anlamalarla hareket edip kalp kırmayın
mami sokmusun BBS leri
vay be özendim şimdi uzun zamandır gırmıyordum yıne mk1 aldıracaksınız banada