ben benim motora bi kaç uygulama dusunuyorum, ama nasıl yapıcaz bilmem. 1300 benimkisi de, daha önceki tartısmalarımızda o motor uzerinde yapılacak calısmaların bosa gidecegine kanaat getirmiştik, ama mevcut trafik yasalarına göre araca daha buyuk hacimli motor atma olayımız elden gidiyor. ruhsatta benim aracın motoru 1397 cc olarak yazılı, buna göre 1.4 polo motoru olabilir ama ne derece olur, ne kadar olur bilmem. olmadı ben kendi motorumda güçlendirmeye giderek headers + düzgün bi açık filtre + turbo uygulamasını düşünüyorum bu günlerde. normalde 60bg olan aracım, benzinli kullanımda bu uygulamalarla birlikte sanırım en azından beni tatmin edebilecek bi güce erişebilir diye dusunuyorum. gerci tecrubeli arkadasların bu konuda bana tavsiyeleri mutlaka olur, buna göre işleri yonlendiricem.
bir de kafama takılan bir soru var, ruhsat a renk değişimini işletirken, bi tanıdık filan bulsak trafikte, motor hacmini de elden geçirtmemiz mümkün mü? zira böyle bi olayı gerçekleştirebilirsek, renk değişimine gidebilirim sırf bu iş için.