Performans filtresini takman ve faydası görmen için üzerindeki orj. filtre ve kabını çıkarmak zorundasın.. Rerimdeki gibi borusu ile birlikte takıp karburatörüne ayar yapman lazım... Performansa gelince hiç bişey bekleme derim Ucuz kitler ile sade kaputu açarsın hava atarsın..
bu erşan abinin paylaştığı foto cédric'in motoru arkadaşlar, uygulamayı ilk etapta kendim yapmıştım, o zamanki foto.
danıştığım ustaların sakatına geldim ve motor ayarlarım altüst oldu, bunun üzerine yeniden üst kapak açmak zorunda kaldık, ufak tefek gözümüze gelen gelmeyen herşeyi yeniledik=1000 tl oldu.
yanlış 1= kesinlikle hava almaması gerek; fotoda görünen karb üstündeki tempra kapağı, hava almış uzun bi süre
yanlış 2= fotodaki hava filtresi neredeyse tamamen kapalı, açık hava filtresi hak getire yani
şu anda tempra hava filtresi kapağı dediğim şapkanun altına, karb'ın kesinlikle ve katiyen ve kat'i suretle hava almayacak şekilde silindir biçiminde bir sac kaynatıldı, sonra altına plastik bir ara somun atıldı. o şekilde kullanılılr bir hale geldi.
ancak bu işin orijinali nasıl olur bilmiyorum. sanırım olmaz....
şu anda yakıt tüpte 20-21 kr civarında, benzinde ise 30-35 aralığında
performans olarak bilmiyorum ama çekiş anlamında oldukça katkısı oldu, ayrıca çok tatlı bir sesi var cédric'in...
:saygılar :saygılar