ben aralık ayı başında BRC MI-07 (sanırım böyle yazılıyor) taktırdım 1400 TL ye Ankarada. şu ana kadar 3000 km yaptım ve herhangi bir sorun yaşamadım. taktırdığım usta prins bayisi idi prinse de 2500 TL civarı fiyat verdi. taktırdıktan sonra bir kere gittim sadece o da LPG ye geçis ısısını düşürmek içindi. 39 derecede geçiyordu ve bazan 6-7 km benzinde gittiğim oluyordu, 30 dereceye düşürttüm ve hiç bir sıkıntı yaşamadım, en soğuk havada en fazla 3-4 km de geçti gaza.
atiker konusunda da atikerin geçen yıl kullandığı enjektörler hatalı üretim olduğu için bu sene tamamını garanti kapsamında ücretsiz değiştirdiler. bu enjektörlerin sorunlu olmadığını duydum. bir de duyduğum atiker de siyah ve kırmızı enjektör var. hangisi emin değlim ama birisi sorunlu ve turbo arabalara takılıyor, ustaya söyleyip o renk ekjektör taktırırsanız daha az başınız ağrır diye düşünüyorum.
Not: LPG ye geçtikten sonra araba su eksiltmeye başladı, 3-4 farklı yere göstermem sonucunda kaçağı devirdaim veya termostat contasında bulabildik. LPG den sonra genelde yaptığını söylüyorlar, eğer taktırrısan aracı çalıştırmadan önce su seviyesini kontrol et zaman zaman