Gönderen Konu: lambda sensörü  (Okunma sayısı 13747 defa)

Çevrimdışı acarkan

• Efsaneler Bitmez Sadece Şekil Değiştirir
    • Profili Görüntüle
Ynt: lambda sensörü
« Yanıtla #14 : 12 Şubat 2010, 10:09:41 »
takılan lambda sensöründe garanti oluyor mu? sıfır bir malzeme ve faturası var araç lpg li de olsa bir garantisi olması lazım bilen varmı?

Çevrimdışı blackboyss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 12 Şubat 2010, 18:59:44 »
serviste kendileri takar ise bana garantili dediler, sensör nerde benim aracim icin diyorum motor bogaz kelebeginin alt tarafında yane tam 2 silecek ortasi arac iç mekan tarafinda motora takili bir kablo ve somun var usta orayi gosterdi ama ben tarifte edemeyebilirim. :(

Çevrimdışı maverick

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 12 Şubat 2010, 20:36:57 »
serviste kendileri takar ise bana garantili dediler, sensör nerde benim aracim icin diyorum motor bogaz kelebeginin alt tarafında yane tam 2 silecek ortasi arac iç mekan tarafinda motora takili bir kablo ve somun var usta orayi gosterdi ama ben tarifte edemeyebilirim. :(

saolasın
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

Çevrimdışı alpergndz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 12 Şubat 2010, 20:56:14 »
benimde lambda sensörüm arizali su anda bu şekilde kullaniyorum ne kadar yakıta zararida var biliyorum benzinli aracım cünkü, inşallah degiştirirsin bana servisde denilen şu orjinal takmak herzaman iyidir 301 tl demislerdi aracim Vw Golf 2000.
ah bu lambda sensörü ne pahali bisi ufacik.

benim de arızalı ilk sensör.benim öğrendiğim aracım lpg li olduğu için yaptırsamda tekrra belli süre sonra bozulacak.Onun için yaptırmıyorum.Allah a şükür 25 bin kmdir lambayla arkadaş olduk.

Yozgatta GENÇ VAS servisi var isterseniz bide onlara sorun.NGK markası vardı elleirnde eğer bitmediyse pazarık eder taktırırsınız.

Çevrimdışı seearee

• 2001 lacivert golf comfortline lpg li...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 13 Şubat 2010, 00:30:18 »
ya arkadaşlar ben konuytu baştan sona okudum ama inanın hiç bir şey anlamadım bu lamba sensörü nedir nerede olur ve hangi lambayı yakar ve lambanın arabanın daha fazla benzin yakmasıyla uzaktan yakından alakası ney lamba benzinlemi çalışıyorki.inanın anlamadım bozulunca nereden anlıyoruz.

Çevrimdışı blackboyss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 13 Şubat 2010, 01:01:11 »
ben anlatiyordum ama teknil olsun die sen sormamışın ben sordum google amcaya bu siteye bak :http://www.motorteknik.org/2009/05/oksijen-lambda-sensoru_31.html
sensor bozulunca senin araba lüküs konuma geciyor veriyor benzini eksozdan  ;D
anlamak icin bilgisayara baglayip sorunu varmi yokmu die bakmak gerek,
ben servise yaptiracagim yozgat genc vas bir kere gitti aracim oda satin alirken ben bu arabayi servisten baska yere cekmek istemiyorum agir sorunlar disinda Çorum ahlatçıdan memmunum simdilik. :sevgi:

Çevrimdışı acarkan

• Efsaneler Bitmez Sadece Şekil Değiştirir
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 14 Şubat 2010, 16:40:58 »
arızalanan lambda sensörü temizlenir mi

Çevrimdışı blackboyss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 15 Şubat 2010, 00:02:19 »
sanirim temizlenecek bisi degil öyle olsa temizliyelim derdi servis yada ben baska bir yerde görürdüm, biraz araştırma yaptim zaten olacak bisi degil gibime geliyor, araba 10 yasına gelmis sanirim değişmedigine eminim aldigimda da böyle oldugunu görünce anladim demekki pahali :)

Çevrimdışı keyn_apex

• Golf bir yaşam tarzıdır
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 23 Şubat 2010, 14:58:26 »
arkadaşlar bu lambda sensörü nedir ne işe yarar acaba benim arabamda cihaza baglandıgında verdi bu sorunu ama usta tüplü oldugundan veriyor bu hatayı dedii bu nedir tüpte etkisi varmıdır yakıtı etkilermi degiştirmelimiyim sizce bide fiyatı nekadar acaba ?

Çevrimdışı blackboyss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 23 Şubat 2010, 15:46:44 »
dostum konuyu takip etmiyorsun sanirim 3 cevap yukarida verdim bir daha verelim:
Motor Teknik: Oksijen (Lambda) Sensörü