merhaba. geçen yaz bendede aynı ses vardı. 150 TL ye benzin pompasını değiştirttim orijinalmi bilemiyorum ama sorun bitti. normalde kontağı çevirdiğinizde 5 sn kadar pompa çalışır ve durur hafifçe duyulur, marşa bastığınızda tekrar çalışmaya başlar ve motorun sesinden duyulmaz. bende kontağı çevirirken gayet rahat ses gelmeye başlamıştı hatta sesin ince başlayıp kalınlaşmasından zorlandığı belli oluyordu hareket halinde ise vınlama şeklindeki ses resmen rahatsız ediyordu. 20 TL ye filtreyi değiştirttim ses azaldı ama geçmedi. üç hafta kadar sonra ise işe giderken araba teklemeye başladı. servise zor attım. asıl bundan sonrası önemli zira pompayı taktıktan sonra depo içine yerleştirirken şamandırayı doğru konumlamak gerekir. karoser üzerinde ve pompa bloğu üzerinde üçgen şeklinde işaretler var bunlar karşılıklı gelmeli. bilen biri takarsa sorun yok, fakat benimkini sanırım serviste gördüğüm motor meslek lisesi stajyer öğrenciler taktı yani eğitim kurbanı oldum. benzin var gibi görünsede birkaçkere yolda kaldım. meğer şamandıra takılı kalıyormuş.