Gönderen Konu: MK1 L-79 YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR  (Okunma sayısı 12268 defa)

Çevrimdışı SCORPIONMAN2005

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
Ynt: MK1 LS-79 YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR
« Yanıtla #28 : 06 Mart 2010, 13:42:36 »
Hakan virüsü çok fena kapmış :) Ama üzülme Mk1 virüsü zararsızdır,sadece sokakta,yolda yürürken gözün mk1 arar,mk1 gördüğünde kalp ritmin fazlalaşır,gözlerin döner,tansiyonun tavan yapar.Aracınla geçirdiğin zamanlarda virüs kendini sineye çekip normal hayatına devam edersin.aracınla biraz ayrı kalırsan virüs tekrar kendini gösterecek ve kendini mutsuz hissedeceksin.Tavsiyem mk1 inle çok fazla ayrı kalmaman  ;D ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı e12

• ....!made in germany!....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 06 Mart 2010, 14:25:27 »
Hakan virüsü çok fena kapmış :) Ama üzülme Mk1 virüsü zararsızdır,sadece sokakta,yolda yürürken gözün mk1 arar,mk1 gördüğünde kalp ritmin fazlalaşır,gözlerin döner,tansiyonun tavan yapar.Aracınla geçirdiğin zamanlarda virüs kendini sineye çekip normal hayatına devam edersin.aracınla biraz ayrı kalırsan virüs tekrar kendini gösterecek ve kendini mutsuz hissedeceksin.Tavsiyem mk1 inle çok fazla ayrı kalmaman  ;D ;D ;D ;D ;D
çok guzel olmus cok acıklayıcı olmus bu yorum..katılmamak elde degıl... :tamamdir :sevgi:

Çevrimdışı kiyakh

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 06 Mart 2010, 14:43:45 »
mk1 gti verdiğin aydınlatıcı bilgiler için çok teşekkür ederimm....artık sadece far çerçevesi alayım...
PATRON hoşbulduk  :D (bu isim mk1 e yakışır mı dersiniz  :)
Scorpion arabanın ilk halinde alıp almama tereddütündeydim masraf,zaman ve ilgi den dolayı..çok şükür masraf ve zaman ikilemiyle halloldu...
ilgiyi sona ve hepimize bıraktım  ;D

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 06 Mart 2010, 19:37:00 »
Tam beni anlattın ama ne yazıkki ben ayrıyım ama buluşmadan önce tekrar birleşicez kısmetse  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 07 Mart 2010, 11:42:26 »
denizlinin tam oalrak neresindesin yaza doğru gelmeye calısıcam senın makıneyı de gorurum...
hoşbulduk arda kardeş  :)

Çevrimdışı kiyakh

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 07 Mart 2010, 15:58:35 »
denizlinin tam merkezindeyim ptt nin orda iddaa var orayı işletiyoruz... buyur gel beklerim

Çevrimdışı cabrio63

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
Ynt: MK1 L-79 YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR
« Yanıtla #35 : 08 Mart 2010, 00:24:10 »
hoşgeldin değişime aynalardan başla derim :)

Çevrimdışı kiyakh

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 08 Mart 2010, 12:33:31 »
sanayide takmışlar ölesine sormadılar bile =)) bugun yarın deiştiririmmm

Çevrimdışı SCORPIONMAN2005

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 08 Mart 2010, 16:43:20 »
istanbul aksarayda esin tic veya burcan tic. telefonla istediğin parçanın siparişini verebilirsin hem ucuzdur burada parçaları hemde doğru parçayı yollarlar sana.Çok takıldığın yerde ben burada yardımcı olmaya çalışırım parça konusunda.o aynaları değiştirmende fayda var acil olarak :)

Çevrimdışı kiyakh

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 08 Mart 2010, 16:54:37 »
yardımların için çok teşekkürler scorpion..

Çevrimdışı megadeth20

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 08 Mart 2010, 17:15:52 »
merhabalar dostum emeğinin karşılığını alırsın inşallah bende denizliliyim ne yazıkki ne arabanın tamirinden anlayan var nede parçayı bulabileceğimiz biryer izmirden nuri küçük diye bir yer oradan çözüyorum bende parça işlemlerimi tanışmak isterim seninle [email protected] meil adresim

Çevrimdışı kiyakh

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 08 Mart 2010, 19:33:21 »
ekledim kardeşim seni...buralardaysan görüşelim..bende nuri küçükten tamponları ve farları aldım..jant problemim var bütçe de kısıtlı bu aralar artık eski arabanın jantlarını takıcam olursa inş.

Çevrimdışı megadeth20

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 08 Mart 2010, 19:39:22 »
kardeşim ekledim seni ama çevrimdışısın