Gönderen Konu: bir tampon bulamadık arkadaşlar en son resimdeki doğan tamponunu takacam >:(  (Okunma sayısı 26835 defa)

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 1.4 TSİ 160 HİGLİNE
gordummm ok mk2 balon tampon baktırıyorum valla hertarafı seferber ettırdım haber beklıyorum..bence sen sımdılık normal tamponunu tak haber gelır gelmez sana donerım olumlu veya olumsuz :saygılar :tamamdir
abi onu söktüm bidaha takma ile uğraşamam sen bul biyerlerden sadece dış plastik ha aklınd abulunsun 2. el de kabulümdür  :D

Çevrimdışı panik

• DÜŞ GÖRDÜM
    • Profili Görüntüle
patron, benim fotolara bak, cédric'İn plastik tamponlarını sana yapalım, boya sterler ama. ikisini bi tampon fiyatına yaparız, 140 tl?

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
patron, benim fotolara bak, cédric'İn plastik tamponlarını sana yapalım, boya sterler ama. ikisini bi tampon fiyatına yaparız, 140 tl?
olabilir kardeşim de link atabilir misin? sahibindendekine baktım ama tam belli olmuyo

Çevrimdışı panik

• DÜŞ GÖRDÜM
    • Profili Görüntüle
abicim sen msnimi ekle fotolarını atayım sana yarın evden, şu anda evde değilim, bilgisayarımda kayıtlı fotolar.

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
mk2 tampon boyle oluyor sanıırım
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
aynen kendisinin ta kendisi :D :D :D :D :D kimde var kaç paraa  :tamamdir :tamamdir :tamamdir :sevgi:

Çevrimdışı Han

• Profili Görüntüle
çok eski bir foto bu forumda buldum :D

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
oooooooooooo erci senin yaptığını şimdi başkası yapmaz :D :D :D

Çevrimdışı Han

• Profili Görüntüle
aksaraydaki toptancıları ara sende golf2 balon tampon al gelsin tak kanka :D

Çevrimdışı SCORPIONMAN2005

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
orjinal erhan orjinal bul tak şuna dedende razı olmaz valla duysa.bildiğim kadarıyla dedenin yadigarı.valla sağsa bastonla kovalar seni vefat ettiysede Allah nur içinde yatırsın ama  razı gelmez hiç bir türlü şu arabanın orjinalliğini bozmana.Aksaraydan al bi tane orjinal tak şuna  :D :D :D doğan görünümlü şahinlerden sonra mk2 görünümlü mk1 mi çıkartacaz piyasaya nayırrr nolamazzzz ;D ;D ;D
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2010, 21:54:12 Gönderen: SCORPIONMAN2005 »

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
yok sadece mk2 tamponlu mk1 çıkacak kardeşim gerisi herşey orjinal mk1 ;D ;D ;D ;D orjinal tampon elimde var isteyene verebilirim. az köşesi tamirlik :D

Çevrimdışı suskun

• Volkswagen Türkiye
  • Hamit GÜLSOY
    • Profili Görüntüle
burcan ticaretten aldım ben geçen hafta 140 tl gibi bişeydi tam hatırlamıyorum ön balon tampon mk 2

« Son Düzenleme: 01 Nisan 2010, 22:18:40 Gönderen: suskun81 »
H.G WORKS

Çevrimdışı cabrio63

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
o beyaz mk1 forumdan uğur arkadaşımızın eski arabalarından biri.mk2 balon tampon cuk oturmuyo,üzerinde tadilat gerekiyo.nazınızın geçiceği bi kaportacı varsa hemen alıp takın çok şık gerçekten :)

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"