Gönderen Konu: Siteyle Tanışmak ve Golf MK1 GTI Almak...  (Okunma sayısı 24045 defa)

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 1.4 TSİ 160 HİGLİNE
Ynt: Siteyle Tanışmak ve Golf MK1 GTI Almak...
« Yanıtla #14 : 31 Mart 2010, 16:41:08 »
Erşan abi pc konusunda yarışırm seninle :D samsunda mühendislik fakülesi bilgi işlemde çalıştım 5 sene  :D bütün pc ve serverlerle ben ilgileniyodum :) :)

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 31 Mart 2010, 16:53:12 »
:D  hoşgeldin aramıza
« Son Düzenleme: 31 Mart 2010, 16:54:04 Gönderen: burak.akın »

Çevrimdışı Parsia

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 31 Mart 2010, 18:15:32 »
hoşbulduk, teşekkür ederim hepinize (: bu gidişle ben de erşan bey'e benzeyeceğim (: çocukluğumdan beri 2 şeyle iç içe büyüdüm: arabalar ve bilgisayarlar. mk1 sevdam da çocukluğuma uzanır. mesleğim de bilgisayar olacak kısmetse (:
If everything seems under control, you're just not going fast enough...

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 31 Mart 2010, 18:18:10 »
istanbulun neresindesin ?

Çevrimdışı Parsia

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 31 Mart 2010, 18:24:24 »
çengelköy - üsküdar ama uludağ üniversitesinde okuduğum için bursa görükledeyim şu an.

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 31 Mart 2010, 18:31:11 »
hmm anladımm.. çengelköy börekçisine giderim o tarafa geçtiğimde :D

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 31 Mart 2010, 19:00:15 »
Aramıza hoş geldin işte Şanslı Mk1 virüsü kapmış birisi daha  aramıza tekrardan hoş geldin bende Bursa'dayım ve senin karşı tarafında Ertuğrulkentteyim 10-15 dk mesafeliyiz senle Golf Mk1 GT Cabriom var GT dedim çünkü EG GTI'dan karb. çevirme ama  en kısa zamanda tekrardan k-jet sisteme çeviricem o konuda sıkıntnız olmasın bende lise okuyorum Elektrik-Elektronik Görüntü ve Ses Sistemleri Bursa'ya yakında 1 Mk1 Cabrio daha gelicek ama 1989 model 1.8 DX GTI ve LPG'li olucak ne yazıkki araç şu anda restoda lacivert istersen bir ara buluşup tanışırız hem benim cabrioyu görürsün hemde restodaki cabrioyu gösteririm sana  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı Parsia

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 31 Mart 2010, 21:36:50 »
Aramıza hoş geldin işte Şanslı Mk1 virüsü kapmış birisi daha  aramıza tekrardan hoş geldin bende Bursa'dayım ve senin karşı tarafında Ertuğrulkentteyim 10-15 dk mesafeliyiz senle Golf Mk1 GT Cabriom var GT dedim çünkü EG GTI'dan karb. çevirme ama  en kısa zamanda tekrardan k-jet sisteme çeviricem o konuda sıkıntnız olmasın bende lise okuyorum Elektrik-Elektronik Görüntü ve Ses Sistemleri Bursa'ya yakında 1 Mk1 Cabrio daha gelicek ama 1989 model 1.8 DX GTI ve LPG'li olucak ne yazıkki araç şu anda restoda lacivert istersen bir ara buluşup tanışırız hem benim cabrioyu görürsün hemde restodaki cabrioyu gösteririm sana  ;)

eyvallah hoşbulduk (: senin cabrio'yu görmüş olma ihtimalim yüksek ama tam hatırlamıyorum ne yalan söyleyeyim, küçük sanayide olsun, izmir yolunda olsun, kampüste olsun gördüm cabriolar ama ne rengi aklımda ne plakası. memnun olurum bu arada tanışmaktan. derslerden müsait olduğun bir vakit buluşuruz, görürüm cabriolarını (:

Çevrimdışı suskun

• Volkswagen Türkiye
  • Hamit GÜLSOY
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 31 Mart 2010, 21:45:31 »
hoşgeldin keyifli forumlar
H.G WORKS

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 31 Mart 2010, 22:06:54 »
eyvallah hoşbulduk (: senin cabrio'yu görmüş olma ihtimalim yüksek ama tam hatırlamıyorum ne yalan söyleyeyim, küçük sanayide olsun, izmir yolunda olsun, kampüste olsun gördüm cabriolar ama ne rengi aklımda ne plakası. memnun olurum bu arada tanışmaktan. derslerden müsait olduğun bir vakit buluşuruz, görürüm cabriolarını (:
Özelliklede k.sanayide görme ihtimalin yüksektir genelde oralardayım arkadaşlar falan onların yanındayım genelde bu arada cabriolarını derken yanlış anladın heralde bende sadece 1 tane cabrio var 1 tanede  VW Hurdacısı bi abimde var  :tamamdir Şu anda nete nerden giriosun ?
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı Parsia

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 31 Mart 2010, 22:13:03 »
Özelliklede k.sanayide görme ihtimalin yüksektir genelde oralardayım arkadaşlar falan onların yanındayım genelde bu arada cabriolarını derken yanlış anladın heralde bende sadece 1 tane cabrio var 1 tanede  VW Hurdacısı bi abimde var  :tamamdir Şu anda nete nerden giriosun ?

karışmış pardon (: görükle göçmen konutlarına giderken, sol tarafta kalan seçkiner apartları var, bilirsin belki, açılmamış bi sinir ve ruh hastalıkları hastanesi var orda. onun gerisinde hemen. orda kalıyorum, nete de ordan giriyorum.
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2010, 01:16:46 Gönderen: Parsia »

Çevrimdışı panik

• DÜŞ GÖRDÜM
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 31 Mart 2010, 23:24:13 »
hoşgeldin patron, cedric'i verelim, ikimizin de işi görülsün... :p
virüslüsün şaka  maka, zor atlatırsın benden söylemesi, ama doğru yerdesin...
ilgilenirsen ilan no:19683382 sahibindende

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 1.4 TSİ 160 HİGLİNE
« Yanıtla #26 : 31 Mart 2010, 23:45:05 »
hoşgeldin patron, cedric'i verelim, ikimizin de işi görülsün... :p
virüslüsün şaka  maka, zor atlatırsın benden söylemesi, ama doğru yerdesin...
ilgilenirsen ilan no:19683382 sahibindende

valla ben al derim ;)

Çevrimdışı SCORPIONMAN2005

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 01 Nisan 2010, 14:37:28 »
Hoşgeldin ailemize.emin ol türkiyedeki mk1 lere gönül vermiş ve bu işi en iyi bilenlerden oluşan  ailenin ferdisin artık.aha şuraya yazıyorum virüsü kapmışsın ya iflah olmazsın artık :) doktorumuz Erşan bey'in söylediklerini yabana atma gtı kullanıcısı olarak bu araçları en iyi tanıyan arkadaşımızdır kendisi.tekrardan hoşgeldin aramıza keyifli forumlar.