Gönderen Konu: Siteyle Tanışmak ve Golf MK1 GTI Almak...  (Okunma sayısı 24063 defa)

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
Ynt: Siteyle Tanışmak ve Golf MK1 GTI Almak...
« Yanıtla #28 : 02 Nisan 2010, 11:46:55 »
mami de vr :D göndersin resimleri :)
işte geldik fasulyenin faydalarına  :) valla ben daha k-jet'li gti göremedim açıkçası, baktıklarımın hepsi karbüratörlü. k-jet'li bulduk diyelim, bildiğim kadarıyla bunu türkiyede tamir edebilen ve parçası bulunan usta varla yok arası. sistemin parçalarını veya komple sistemi almanyadan getirtebilir miyiz veya bulunur mu burada? bulunmazsa weber karbüratör mü daha iyidir yoksa  k-jet mi; performans, motor ömrü ve yakıt açısından?   

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 02 Nisan 2010, 11:49:59 »
bu arada tekrar hosgeldın ... gerçi ben senden değilim biz diesel ciyiz :D siz gti ci :D

Çevrimdışı mami6848

• Sen Yetkili bi Abiye benziyosun :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 02 Nisan 2010, 12:34:11 »
işte geldik fasulyenin faydalarına  :) valla ben daha k-jet'li gti göremedim açıkçası, baktıklarımın hepsi karbüratörlü. k-jet'li bulduk diyelim, bildiğim kadarıyla bunu türkiyede tamir edebilen ve parçası bulunan usta varla yok arası. sistemin parçalarını veya komple sistemi almanyadan getirtebilir miyiz veya bulunur mu burada? bulunmazsa weber karbüratör mü daha iyidir yoksa  k-jet mi; performans, motor ömrü ve yakıt açısından?   
iİlk önce hoş geldin Emrahın dedigi gibi K-jet GTI var bende :D sana yaşadıklarımı karşılaşacagın sorunlar iletirim ama sölyle diyim veber karburatör yerine k-jet derim çünki akıl almaz bir tepkisi var :) benimle iletişime gec aracıda görme şansın olur istanbuldasın sanırım bende istanbuldayım olmadı 9 nisan buluşmasına gel :) ok :D

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 02 Nisan 2010, 12:45:16 »
bizzat dün k-jet in özellikleri denenmiştir dimi mami :) hehe balkondaki kızları nasıl bakıyordu :)
iİlk önce hoş geldin Emrahın dedigi gibi K-jet GTI var bende :D sana yaşadıklarımı karşılaşacagın sorunlar iletirim ama sölyle diyim veber karburatör yerine k-jet derim çünki akıl almaz bir tepkisi var :) benimle iletişime gec aracıda görme şansın olur istanbuldasın sanırım bende istanbuldayım olmadı 9 nisan buluşmasına gel :) ok :D

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #32 : 02 Nisan 2010, 12:46:55 »
bizzat dün k-jet in özellikleri denenmiştir dimi mami :) hehe balkondaki kızları nasıl bakıyordu :)

İleynnnnnnnnnnn malahhele arasında GTI testi yapmayın dağıtırım ileyyyyn sizin gibi gençleri pistlerde görelim namammı ileynnnnnn :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 02 Nisan 2010, 12:49:27 »
bu arada tekrar hosgeldın ... gerçi ben senden değilim biz diesel ciyiz :D siz gti ci :D
Sizi gidi DİESEL'ciler sizi  :) Siz bizi kara dumanınızla biz sizi lastik dumanımızla boğuyoruz ama yinede önde biz oluyoruz o kadar hava attık GTI'cıyız diye 21 Mart Bursa Buluşmasında Turgut abinin Mercedes CLK 320 Coupe falandı heralde lambalarda GLD'yle tokatladığını görünce ben bile korktum valla GLD buysa GTD'den korkun derim  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 1.4 TSİ 160 HİGLİNE
« Yanıtla #34 : 02 Nisan 2010, 12:51:39 »
İleynnnnnnnnnnn malahhele arasında GTI testi yapmayın dağıtırım ileyyyyn sizin gibi gençleri pistlerde görelim namammı ileynnnnnn :)
:D :D :D :D :D :D

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #35 : 02 Nisan 2010, 12:52:40 »
Senimi tokatladı lem yoksa gökhan :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 02 Nisan 2010, 13:04:24 »
yok abi ona ihtimal vermiyom zaten  :p senin lafın çok hoşuma gitt "mmalahhele arasında GTI testi yapmayın dağıtırım ileyyyyn"  ;D ;D ;D bizde sağolsun salih yolu 3 şerit akşam 8 den sonra nerde ise bomboş. en az 3 km dümdüz yok bi de ortada üstgeçit varrrr ohh miss daha ne olsun ondan iyisi benim arabanın g60 olması :D :D :D

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 02 Nisan 2010, 13:14:14 »
Senimi tokatladı lem yoksa gökhan :)
Yok daha yapmadık öyle bişey GTI-GLD'yi aynı kefeye koymuyorum Turgut abiyi ve GLD'sini ne zamandır tanıyorum biliorum yaptığı işleri emeklerini en iyi bilenlerdenim bu arabanın ilk haliyle şimdiki hali arasında dağlar kadar fark var ona bu GLD'yi sıfırdan verseler yani 1980'de fabrikadan çıktığı gibi ondan olsa adım gibi eminimki hala eski güzelliğini saklayacaktır bende onun gibiyim ve birazda onun kadar şanssızım benden önce abimin eline geçti hor kullanıp hep arkadaşlarıyla yarışırdı 5tl benzin atar 15 tl'lik gezmeye çalışırdı vurdura kaktıra götürürdü hep arabayı şimdi diceksinizki ne anlamı var ne bileyim konuyu bağlayamadım ben EDEBİYATÇI değilim olcaka o kadar  ;D kısacası şimdi yarışsak kalkışta benim arabanın şu haliyle belki ama şu karb. olayını vs hallettikten sonra ne kalkışta nede düz yolda asla geçemez bua arada beni değil MERCEDES'i tokatladı  ;D  ;D  ;D

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 02 Nisan 2010, 13:14:40 »
yok abi ona ihtimal vermiyom zaten  :p senin lafın çok hoşuma gitt "mmalahhele arasında GTI testi yapmayın dağıtırım ileyyyyn"  ;D ;D ;D bizde sağolsun salih yolu 3 şerit akşam 8 den sonra nerde ise bomboş. en az 3 km dümdüz yok bi de ortada üstgeçit varrrr ohh miss daha ne olsun ondan iyisi benim arabanın g60 olması :D :D :D
Sana bi GTI verseler naparsın çok merak ediyorum  ;D

Çevrimdışı braveheart53

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 02 Nisan 2010, 13:27:48 »
gardaşum basınca 500 kuruşluk benzin yakıyo diyom 100-110 hp arabalarla kalkıyom diyom :D :D gti de biraz daha fazla hızlanır daaaa :) ya arabada balata kalmadı yoksa bi 0-100 video koyardım. indire indire debriyajın yarısı boşluk şu an :D şaka maka bir gti isterdim ama ne yalan sööliyim. ama şöyle erşan abi gibi işten anlayan beni masrafa sokmayacak yapılı bir gti.  kullanmaya doyum olmaz o zaman heralde...

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 02 Nisan 2010, 13:33:10 »
MAHALLE ARASI DEĞİL LÜTFEN YANLIS ANLAMAYALIM OTOPARK BAYA GENİŞTİ deniiym dedim kardeşimin k-jet gtı  ile :) zaten pistlerdeyiz bırak ta az bişey yollara inelim....

Çevrimdışı SCORPIONMAN2005

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 02 Nisan 2010, 14:11:24 »
Balkondaki kızlar zuhahahhahaha olum evde kalmış kız kuruları diyelim biz onlara.bir kız balkondaysa ve etrafı kesiyorsa evde kalmıştır o  ;D ;D ;D ;D