Gönderen Konu: El Freni Tabancası Elimde Kaldı. Kaynak mı olacak acaba?  (Okunma sayısı 12368 defa)

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
Gün geçmiyor ki yeni bir sorun çıksın, gün geçmiyor ki araba beni kendisinden soğutsun tiksindirsin bunalıma soksun.
Tam herşeyi düzelttik derken bu kez de el freni elimde kaldı.

birkaç aydır, tabanca olduğu yerde sallanıyordu. Usta tabanca değişecek dedi. Hurdacılara sordum 200 lira dediler tabancaya ben de idare etsin artık dedim.

dün bir çektim çatırt tabanca elimde kaldı. Sert çekmedim ama dibe kadar da çekiyordum her zaman tutmuyordu.

Nasıl çıktı nerden çıktı anlamadım. Sanki vida yeri varmış da oradan çıkmış gibi. ama bida yok somun yok. resimlerde var. Acaba kaynak mı yaptırsam diyorum. nasıl olsa tabanca yalan oldu.

Fikri olan varmı?

Araba binmek içindir..

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
Ynt: El Freni Tabancası Elimde Kaldı. Kaynak mı olacak acaba?
« Yanıtla #1 : 11 Nisan 2010, 18:57:54 »
arabada beddua mı var nedir anlamadım gitti. canımdan bezdirdi, gazinodaki konsomatrisler gibi öyle para yiyor arkadaş :'(
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı eagle26

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 12 Nisan 2010, 02:15:22 »
sanki perçinliymişde perç,nler kopmus gibi gözüküyo

Çevrimdışı madenci42

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 12 Nisan 2010, 10:13:11 »
aynı sorun bendede vardı karbon kaynağıyla kaynak yaptılar şimdi problem yok yalnız tek kötü yanı kaynak yapılırken oradaki plastik parçaların sökülmesi gerekiyor onun sökülmesi içinde ön konsolun altının tamamen sökülmesi lazım.öncelikle bir kaportacıda o plastik parçayı söktürüp usta bir kaynakçıya giderseniz sorun hallolur ama size bir tacsiye kaynak yapılacak alanı iyice ıslatın ve etrafını nemli bezlerle kaplayın yokya etrafa zarar verebilir...

Çevrimdışı madenci42

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 12 Nisan 2010, 10:14:49 »
arkadaşım benimkisi confortline olduğu için el freninin oradki plastik konsolla bir bütündü ama fotoğrafları inceledim senin kaportacıya gitmene bile gerek yok direk kaynakçıda işini hallettirebilirsin işin daha kolay

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 12 Nisan 2010, 11:53:04 »
ilginiz için sağolun arkadaşlar kaynak yaptıracam
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı cahitarsal

• Her zaman soru sorki,cozum urete bilesin..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 12 Nisan 2010, 11:55:34 »
olur boyle seyler sıkmayın canınızı
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

Çevrimdışı 06onur

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf tsi 122ps +LPG
« Yanıtla #7 : 12 Nisan 2010, 17:22:09 »
Araçtan kurtul kardeş resmen dökülüyor bu ne. Senin araç çok yaşlı bence km nin ne yazdığı önemli değil. 270.000 tanıdığın cady si vardı 10yıldan fazla kullandı egsoz ve müşirler hariç parça değiştirmedi. Şimdi başladı onunkide.

Bakım yaptırdım verdiğim paraya yazık diye düşünme bakımlarını yaz ilana biraz yüksek ver.
Alacağını bakımlı alır ona bakım yaptırdım sayarsın. 2006 polo aladık Debriyaj durumu iyi, trigere biryıl varben +1daha ekledim kmden, yağ yeni değişmiş . Lastik filan yeni 49.000de. 1sene oldu neredeyse 1kuruş bakım yada masraf yapılmadı maşallah. Mazda 3 almış bunu satıyor 19000e malettik çok uygunda geldi(2aya yakın aradık).
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2010, 17:26:33 Gönderen: 06onur »
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

Çevrimdışı 06onur

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 12 Nisan 2010, 17:29:10 »
Resimdeki arabayı piyasanın 2000altına aldım. muayeneye 1yıl 3ay var. Bakımı daha yeni araç zaten sıfır sayılır. Korkma sat araçmı yok bulunur. Benden altın Taktik en fazla 5yaşında bak 3senelik servis kaydına erişirsin.

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 12 Nisan 2010, 19:09:19 »
onur hocam doğru söylüyorsun. satmayı düşünüyorum ama arabasız kalmaktan korkuyorum. tokide oturuyorum biliyorsun, araba olmazsa işe bile gidip gelemem. takas için servisleri gezdim 10.500 den fazla vermiyorlar. ben de o kadar masraf ettim en azından yazın hanımın köyüne , kars' a bi gidip geleyim dedim ama bu gidişle araba o zevki de yaşatmayacak bana.
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı erco

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Polo 6n- Audi A3 8v
« Yanıtla #10 : 15 Nisan 2010, 20:58:50 »
Yaa biraz gereksiz konuşmuş olacağım affedin ama Polo fanatiği olarak söylenenler resmen ağırıma gitti arkadaşlar.

Öncelikle sevgili arkadaşım; aynı el freni sorununu ben de yaşıyorum ancak benim ki henüz o kadar kötü değil. Çok da problem etmeye gerek yok kaynaklık bi iş çok pahalıya mal olmaz sıkma canını.

Benim de aracım '99 model 85000 km civarı. Evet arada masraf çıkarıyor ama soruyorum size 10 yıllık olup masrafsız olan araba var mı? Bi düşünün bakalım 10 yıllık olup boyası bizimkiler kadar canlı kalabilenler var mı? 10 yıllık olup bizimkiler kadar az çürüyenler var mı? Bence herşeyiyle az da olsa iyi bakılmış Pololar gayet sağlamlar.

Lütfen Polo gibi sağlamlığını kanıtlamış bi aracı, kutu koladan bozma Japon oyuncakları veya Fiat facialarıyla karşılaştırmayın...

Hepinize VW'lerinizle kazasız belasız mutlu sürüşler...
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2010, 20:59:36 Gönderen: erco »
İhtiyar döver onları...

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 15 Nisan 2010, 22:10:50 »
arkadaşım tek bu değil ki, onur hocam benim başıma gelenleri biliyor ondan bu yorumu yaptı.  abidik kubidik değiştirmediğim parça kalmadı. araba reno, fiat olsa anlarım, ama vw kalitesi diye aldık.

arabayı da satışa çıkardım zaten:

Volkswagen > Polo > 1.6 > Öğretim Görevlisinden  Full Bakımlı LPG`li Polo #24087893 - sahibinden.com

araba  dosta gitmez diyemeyeceğim çünkü dosta da  gider. zira ailana bakarsanız değişmeyen parçası kalmadı. ama ben arabadan sıkıldım artık.  polodaki kronik sorunlarıın nerdeyse hepsini yaşadım hepsini de çözdüm. aşağı yukarı 1500-2000 tl harcadım. arabanın değişmeyen bi tek kaportasıyla motor bloğu kaldı.
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı 06onur

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 15 Nisan 2010, 22:53:48 »
Erco benim 2000 Polo da 4-4lüktü. Ufaka tefek bile "çok az arıza yapardı". Poloda suç yok, benim kide çok iyi idi. Mustafanın arabayı kullanan önceki sahiplerinde bence nihayetinde 11yaşında araç. Mustafa daki şansızlık. Bana bakıp 4kişi VW nin değişik araçlarını aldı memnun olmayan hatta çok sevmeyen hiç yok.
Bence "YİNE VW HEP VW"

Mustafa
*İyi yazmışsında çok dik yokuşları bile 3le çıkar deseydin daha doğru olurdu.
*tavan resm boya yanığı var gibi duruyor !!!
*İlan 7-8 gün önde kalacaktır gelen ilk teklifleri çok iyi değerlendir zamanla azalacaktır. Alana-satana hayırlı olsun

« Son Düzenleme: 15 Nisan 2010, 23:02:58 Gönderen: 06onur »

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 16 Nisan 2010, 00:23:45 »
onur kaçırma müşterileri  ;D

tavandaki iz havadaki bulutun yansıması. 

ilk gelen teklif kayseriden. adam ne dese beğenirsin 10.000 lira veriyor. o kadar da ölmedik .

şaka bir yana, aracın şu elfreninden başka hiç bir sorunu yok. evet başka hiçbir sorunu yok  :D sorun bırakmadım ki hepsine para döktüm.
ama dediğim gibi araca baktığım zaman, harcadığım paraları ve tartıştığım kötü ustaları düşünüyorum, moralim bozuluyor.. belki de o yüzden satmak lazım
Araba binmek içindir..