körün bıçağı göz çıkartır derler benimki de öyle oluyor. nerde bir sıkıntı var beni bulur. bir şey alırım, binde bir çıkar bır arıza varsa beni bulur, bir organizasyona katılırım, bir terslik olur, pikniğe giderim yağmur yağar, arkadaşın arabasına binerim, kapıyı çizerim inerken. safımdır kafam üçkağıda çalışmaz, zannediyorum ondan oluyor. benim sınavım da bu
radar işi şanz biraz belli olmuyor. kırşehir -akpınar arasındaki yolda polisler pusu kurmuştur bilen bilir. köpeğin önünden geçersin de köpek havlar ya, aynen bunlar da böyle. oradan geçene havlıyorlar.
gece vakti sağdan sakin sakin gidiyorum, kızın 70-80. önüme bir polis aracı geldi. hızı 40-50 falan. yavaşca sinyal verdim. solladım. önüme geçtim. geçer geçmez uzunları yaktı söndürdü bana. sağa çektim durdum. bana diyor "neden şerit değiştirdin" . "dedim sizi solladım yavaştınız." "sis farın açık" dedi. benim sis farım yok dedim
baktı hakikaten de yok. "jantın yamuk" dedi sonra. Anladım korkutup rüşvet istiyor köpek. saflığa verdim, yamuk değil falan dedim. sonra devam ettim gittim. ben arabaya giderken millet de yolda 120-140 Allah ne verdiyse basıyordu yandan.
AYnı yolda tam 4 kez durdurdular beni. bir kere daha durdum. ehliyet ruhsat dedi. verdim. bilgisayardan baktı baktı.. yarım satt baktı nerdeyse. dedim birşey mi var. yok diyor. ben bunu derken, yolun sağından bir opel geçti, ben diyeyim 140- siz deyin 180 . polise baktım tınmadı bile. yarım saat sonra bıraktı beni.
kırşehir kamanı bilenler bilir küçük ilçedir. ara bir sokak var . park edilmez lehvası falan yok. ben parkettim 2 dakika gittim. bi geldim. 1 ekip minübüsü, 1 polis arabası gelmiş, kamanın tüm polis teşkilatı orada. park cezası yazıyorlar. ne oluyor demeye kalmadı. cezayı yazdı verdi. millet şaşkın herkes dışarı çıkmış, bakıyor, hayatlarında ilk kez polisi park cezası yazarken görmüşler garibim. yoksa merkezde millet traktörü yola atıp gidiyor. herhalde o polisler de birşeyler bekledi benden tahminim ama onlara gidene kadar devletime gitsin para.
mecliste tanıdık var, dedim bikaç kişiyi yerinden edeyim. sonra dedim içimden Allahlarından bulsunlar