Gönderen Konu: GOLF IV ŞÖFÖR KAPISI SADECE KENDİNİ KİTLİYOR AÇARKEN HEPSİNİ AÇIYOR?  (Okunma sayısı 8657 defa)

Çevrimdışı redbarons

• Profili Görüntüle
bilgisi olan yokmu yardım???

kardeş benim her iki tarafa çevirdiğimde ne kapatıyor ne de açıyordu. anahtarın takıldığı kısımda 10-20tl ye malolan bir aksam var  iki tırnakta kırılmış sağa çevrilmesine ve sola çevrilmesine yarayan. senin kilitleme yönüne doğru olan kırılmış olabilir. oraya baktır derim. benim araçta 98 model ve farlar açık olunca uyarı veriyor. dolayısıyla senin sorununun switchden kaynaklandığını düşünüyorum esasında. doğan tempranın çıkma kapı kilitlerinden al 10-20tl civarı. switcleri bizim golfle uyuyor. yanlız iyi bir elektrikçi bulman lazım

Çevrimdışı cmehmetaydin

• Profili Görüntüle
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DÜN YAPTIRDIM HEM SWİCH BOZULMUŞ HEMDE KAPI KİLİDİNİ ÇEVİREN TIRNAK KIRILMIŞ O YÜZDEN KİTLEMİYORMUŞ İÇİM RAHATLADI.ARTIK KAPI IŞIĞIDA YANIYOR KİTLİYORDA 65 LİRAYA MAĞLOLDU AMA OLDUYA EN GÜZELİ BU :) TEŞEKKÜRLER..
WW_GTC16

Çevrimdışı redbarons

• Profili Görüntüle
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DÜN YAPTIRDIM HEM SWİCH BOZULMUŞ HEMDE KAPI KİLİDİNİ ÇEVİREN TIRNAK KIRILMIŞ O YÜZDEN KİTLEMİYORMUŞ İÇİM RAHATLADI.ARTIK KAPI IŞIĞIDA YANIYOR KİTLİYORDA 65 LİRAYA MAĞLOLDU AMA OLDUYA EN GÜZELİ BU :) TEŞEKKÜRLER..

sevindim geç okudum mesajı geç cevap verdim dolayısıyla..doğru tahmin etmişim