Gönderen Konu: poloma dün ticari vurdu :(  (Okunma sayısı 11623 defa)

Çevrimdışı kingoftheroad

• Profili Görüntüle
Ynt: poloma dün ticari vurdu :(
« Yanıtla #14 : 04 Mayıs 2010, 21:32:16 »
Geçmiş olsun dostum, aracın yapılıp yeniden koltuğa oturduğunda unutursun bende de böyle olmuştu, baktım sonra eskisi gibi olmuş, ufak tefek sorunlarıda kafana takmazsın, allahtan canına bişi olmamış sanki sonsuza kadar sendemi kalacak, gönlünü bi başka VW ye kaptıracaksın satıcan sonunda kıymetlini bigün sende  :-[

Çevrimdışı dj_burak

• Burak Çetin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 04 Mayıs 2010, 22:30:58 »
haklısınız arkadaşlar çok teşekkür ederim herkese geçmiş olsun dilekleri için olanla ölene çare bulunmaz artık bundan sonra yaptırıcam aracımı yalnız size bi sorum var aracı normal sanayiye götürüpte mi yaptırim yoksa servisine mi yaptırim siz hangisini önerirsiniz?

Çevrimdışı suskun

• Volkswagen Türkiye
  • Hamit GÜLSOY
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 04 Mayıs 2010, 23:06:09 »
büyük geçmiş olsun inşallah bir daha başına böle bişe gelmez
H.G WORKS

Çevrimdışı handsome_8222

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 05 Mayıs 2010, 00:26:11 »
bence her iki taraftanda fiyat al... bacanağın arka kapıyı serviste 365 e yaptılar sanayi 350 fiyat çekmişti.. Tekrar geçmiş olsun..
http://www.vwtr.net/forum/dlattach/attach=6824;type=avatar
Belki; belki senin belkilerin hiç olmadı...

Çevrimdışı dj_burak

• Burak Çetin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 05 Mayıs 2010, 00:28:49 »
tekrar teşekkür ederim zaten cebimden para çıkmicak benim karşı tarafın sigortası yaptırıcak tüm masrafları bu yüzden servise verim diyorum adam gibi yaparlar diye en azından bişey değişiceksede orjinalle değiştirirler diye

Çevrimdışı handsome_8222

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 05 Mayıs 2010, 00:34:18 »
gözün kapalı ver servise gitsin.. en azından kafan rahat olur.. sonuçta yetkili servis ve garantili iş olacak..
http://www.vwtr.net/forum/dlattach/attach=6824;type=avatar
Belki; belki senin belkilerin hiç olmadı...

Çevrimdışı dj_burak

• Burak Çetin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 05 Mayıs 2010, 00:40:13 »
doru söylüyosun handsome teşekkür ederim tekrar herkese dilekleri için umarım kimsenin başına gelmez bu durum allah kazasız belasız günler versin herkese yolunuz açık olsun arkadaşlar

Çevrimdışı nuri foter

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 05 Mayıs 2010, 07:29:34 »
geçmiş olsun üzülme olan olmuş

Çevrimdışı ozmo

• 96 Polo 1.6
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 05 Mayıs 2010, 09:42:46 »
cana geleceğine mala gelsin geçmiş olsun,niye bu kadar kafana takıyorsun kazalar elbette olacak benim için aracın şasesi sağlam olsun motoru sağlam olsun yeter diğer yerler nasıl olsa yapılıyor hatta öyle yapılıyorki servisi bile anlamıyor.

Çevrimdışı maverick

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 05 Mayıs 2010, 10:32:19 »
sigorta yaptıracak dediğin için yetkili  servise vermeni öneririm orjinal olur garantili olur
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

Çevrimdışı al_pacino

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 05 Mayıs 2010, 13:00:15 »
Kader kısmet abi. Bizim eski 91 orj golfumuze de ehliyetsiz bir hayvan kısacık sokakta nasıl hızlanmıssa mercedes e200 ile gömdüğüyle kafasını cevirmişti aracın ama camurluklar ve kaput değişti cok da guzel oldu alan adamda bunlar neden değişmiş demedi. Hoş o model araçtada değişen olması onemli değildir ama bana da koymustu cunku araba tamamen orj idi. Sonra okmple boya yapıldı daha güzel oldu her gören yapısıyordu satılıkmı diye. Bozma moralini inş güzel bir şekilde cıkar aracın.

Çevrimdışı al_pacino

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 05 Mayıs 2010, 13:03:03 »
Öyle birşey gelirse başınıza işiniz yoksa polis cagırın, birde ceza yesin de akıllansın salaklar. Uğraşılmaz demeyin işiniz yoksa yapın bakalım ne diyecek.

geçmiş olsun, ankara malum, 3 ay öncede park halindeyken sağ arka çamurluğumu içine soktular, artık benim aracım da boyalı, ne hissetiğini anlıyorum, ama cemdermen e kulak vermelisin bence, eskiden ufak tefek sürtmeler 200 metreden gözüme batardı, artık o yok, boyalı arabadan kaçardım alırken mesela, şimdi yeterki araç temiz olsun boyalı aracı da alırım niye almıyım diyorum, eskisi kadar sallamıyorum yok boyası tırtı diye,geçenlerde arkadan bir tane kuş geldi vurdu, tampon çizildi,adama dedim önemli değil canın sağolsun dedim, adam sonra kendi tamponu düştü diye para istedi böylesi de var :D

Çevrimdışı dj_burak

• Burak Çetin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 05 Mayıs 2010, 20:08:01 »
saolun varolun arkadaşlar bugün ben kurstayken babam almış arabayı ustaya götürmüş o kadarda söyledim git servise ver diye dinlemedi beni ama usta temiz düzgün birine benziyo arabanın pasta cilasını yapan usta her bişeyini yapıcam ben sen canını sıkma dedi içim azda olsa rahatladı. Bide usta dedi servis haftaya cumartesiye kadar anca verir sana aracı ben hallederim cumartesi akşamına elinde bil sen aracı dedi yarın başlicaklarmış işte iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum  :S

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 06 Mayıs 2010, 00:18:22 »
serviste ustan varsa daha temiz işçilik olur, ben ustada yaptırmıştım çamurluğu, önce servise gittim, onlar parayı önce kendim verip tamir ettireceğimi,sonra gidip sigortadan alacağımı söylediler, o yuzden riske etmedim, al ver uğraşmıyım diye ustaya vermiştim