Arkadaşlar ben de 1994 Golf III var. Bazı parçalar arıyordum ( arka silecek motoru – küllük – kriko vs. ). Ostim’de, hurdacılar sitesinde, yedek parçacılarda vs. araştırdım, uygun bir şey bulamadım. Bulduklarımda fiyatlarını yüksek söylediler. Neyse sonuç olarak İnternetten araştırırken bu forum sitesine rastladım. Hamit ve Yasin’in selamı forum’un hayrı diyerek Alper ve Ali’nin mekânına gittim. Gerçekten çok samimi ve ilgili arkadaşlar. Ciddi söylüyorum forumda bahsi geçen yüksek fiyatlarla adam kazıklamaya çalışan kara kuru çakal tiplerle hiç alakaları yok. Üstelik her ikisi de Ankara Ünv. “Fizik” okuyorlar. Herhalde oğlumla birlikte 2 saatten fazla vakit geçirdim orada çünkü ne ararsanız ellerinde mevcut olmayana da muhakkak yardımcı oluyorlar ve çok ilgililer, 40 yıllık dost gibi hiç yabancılık hissetmedik oğlumla. Fiyat konusunda hiç endişeye gerek yok. Ben bizzat test ettim diyeyim. Şöyle ki piyasada o kadar araştırıp aldığım fiyatlardan en cazip olanı burası idi. Hiç abartısız 40.00tl birinden 35.00tl. başka bir üründen ikinci el piyasa kazıkçılarına kıyasla kârdayım. Üstelik ben pazarlık sevmem fazlada abartmam buna rağmen kârdayım. Buradan ilgilerine çok teşekkür ederim. İkramlarını içtik muhabbet ettik, alacağımızı aldık. Kısacası her parça mevcut. Ben mekânımı buldum arkadaşlar. Alper ve Ali arkadaşım sana çok teşekkür ederim. Unutmayın benim golf’un camlarını ve yan aynalarını elektrikli yapacağız. Arka cam spoyleri ve sisleri sonra halledeceğiz. Birde sağlam bir kolçak uydurabilirsem süper olacak… Ayrıca Alper sizinle keşke daha önce tanışsaydım… Çünkü iki hafta önce karbüratör flanş’ının tamiri bana tam 100.00tl.ye patladı. Ustam 3 saat araştırdı bulamadı o parçayı. Senden daha ucuza orj. bulurdum.tüh.!!