Gönderen Konu: Mk1 İçin..  (Okunma sayısı 13495 defa)

Çevrimdışı BuBu

• Profili Görüntüle
Mk1 İçin..
« : 22 Mayıs 2010, 13:14:10 »
Arkadaşlar Merhaba. Uzun zamandır forumun üyesiyim fakat yazmak şimdiye nasip oldu. İzmir'de yaşıyorum. Küçüklükten gelen bir Alman Hastalığı var. Alman arabalarla büyüdüğüm için olsa gerek. Hastalık dediğimiz noktadayız. Forumu uzun zamandır araştırıyorum okuyorum ve bende bu aralar kendime bir araç alıcam. Daha önceden Peder Bey'in E36'sı ile büyüdüğümüzden geliyor bu hastalık dediğim gibi :) Fakat sanırım forumda İzmir'den hiç Mk1 kullanıcısına rastlamadım veya ben dikkat edemedim. Eski model araba elbet sorunlar çıkacak onlar göze alınarak bu işe giriliyor fakat İzmir'de falan parça sorunu çekermiyim ? Veya İzmirde olmasa bile başka şehirlerden getirtebilirmiyiz. Kime sorsam hiç ugrasma ona vereceğin parayla bir serçe al en azından piyasası var rahat satarsın diyorlar. Fakat benım amacım Mk1'imi alırsam satmamak tabiki herkes gibi. Fakat altından kalkabilirmiyim. Öğrenciyim. Araç için 4000-5000 liralık bir bütçe ayırdım. Toplanması için Allah kerim :) Sizden cevaplarınızı bekliyorum. Uzun zamandır kafamı bu kurcalıyor. Etrafımda hiç Mk1 hastası olmadıgı için güzel araba ama altından kalkamassın parça bulamassın satamassın gibi şeylerle caydırmaya calısıyorlar. Okudugum kadarıyla yedek parçaları da o kadar pahalı değil . Geçen senelerde E30 toplama düşüncesindeydik aynı şekilde parçaları pahalaı diye girmedik ona ama bu sefer kararlıyım sizinde desteklerinizle. Sadece bana olur veya olmazlarını söylerseniz sevinirim. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler .) Adım Bulut bu arada. Herkese tekrardan selamlar .)
I ♥ German Style

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Mk1 İçin..
« Yanıtla #1 : 22 Mayıs 2010, 14:05:16 »
Öncelikle hoşgeldin aramıza sende bizim gibi virüsü kapmışsın anlaşılan :D
Her türlü parçasını ;
Aksarayda Esin ticaret burcan ticaret arzuoto
kadıköyde kalkan ticaret var benim alıveris yaptığım ben Edirnedeyim parayı havale yapıyorum hesaplarına onlarda parçaları kargoluyor :D
ve çoğu parçaları tofaşla aynı yada daha ucuz kalite bakımından daha kaliteli emin ol  :tamamdir
4 - 5  bin güzel mk1 ler var piyasda yardımcı oluruz seçmende :sevgi:
Serçe felan alma sakın Alman bir başkadır  :tamamdir :sevgi:
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 22 Mayıs 2010, 15:33:38 »
aracım var satılık :)

Çevrimdışı BuBu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 22 Mayıs 2010, 18:47:27 »
Ercihan Bey çok teşekkürler cevabınız için. Alman bir başka oldugunu kesinlikle ve kesinlikle bildiğim için bu virüs bulaştı zaten :) Sadece etrafımdakiler parça sıkıntısı  cekersin yapamazsın satmak istersen de satamazsın o yüzden serçe al sonra aynı paraya satar üstüne ekler başka birşey alırsın mantıgındalar. Çok teşekkürler. Daha çok kafanızı ağrıtıcam burdan sanırım :)

İlker Bey ilginiz için teşekkürler :)
I ♥ German Style

Çevrimdışı Han

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 22 Mayıs 2010, 21:19:30 »
Ercihan Bey çok teşekkürler cevabınız için. Alman bir başka oldugunu kesinlikle ve kesinlikle bildiğim için bu virüs bulaştı zaten :) Sadece etrafımdakiler parça sıkıntısı  cekersin yapamazsın satmak istersen de satamazsın o yüzden serçe al sonra aynı paraya satar üstüne ekler başka birşey alırsın mantıgındalar. Çok teşekkürler. Daha çok kafanızı ağrıtıcam burdan sanırım :)

İlker Bey ilginiz için teşekkürler :)
Her türlü mekanik motor ve çoğu kaporta cam fitil malzemeleri bulunuyor sıfır ve çıkma olarak bir sürü var parçadan yana sıkıntı çekmezsin emin ol ;) babamda da 5.25 var amcamda 3.20 3.16 var bende de mk1 :D hepsinin tadı farklı ama Alman arabası gibisi yok :D :sevgi:

Çevrimdışı BuBu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 22 Mayıs 2010, 21:27:12 »
Oh maşallah :) Bizimde pederde vardı E36 . Onun içinde büyüdük . Araba merakı olup birde E36 ile tanıyınca herşeyi İllede Alman diyorsun bu sefer :) Uygun bir iki araç sıkıştırdık bakalım. Uygun olursa 1-2 hafta içerisinde inşallah kavuşucam bende :)
I ♥ German Style

Çevrimdışı Han

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 22 Mayıs 2010, 21:32:15 »
Oh maşallah :) Bizimde pederde vardı E36 . Onun içinde büyüdük . Araba merakı olup birde E36 ile tanıyınca herşeyi İllede Alman diyorsun bu sefer :) Uygun bir iki araç sıkıştırdık bakalım. Uygun olursa 1-2 hafta içerisinde inşallah kavuşucam bende :)
Güzel olur bende yakında e30 3.20 3.25 düşünüyorum yanına onlarında tadı başka ama golfun tadı bambaska sadece mk1 benim için her şeye değer  :tamamdir :sevgi:

Çevrimdışı BuBu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 22 Mayıs 2010, 21:38:49 »
:) Çürüksüz yürür bir mk1 'i ne kadara bulabiliriz. 3000-3500'e çok görüyorum nette falan ama gidip bakmaya bile korkuyorum arabalara. Biraz daha ucuza bulup kalan parayla orasını burasını toplasam daha güzel aslında ama _?
I ♥ German Style

Çevrimdışı Han

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 22 Mayıs 2010, 21:56:41 »
Aradağın klasman nedir ilk ondan bahsedelim istersen 3 kapı 5 kapı? dizel benzin? motor gücü hp?  :tamamdir

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 22 Mayıs 2010, 22:39:01 »
ilker abinin arabaya baktınmı ??? çok güzel araçtır...   3 4 bin liraya alıp toplayarak yapıcağın masraf yerine 5 6 bin tl ye iyi bi araba al derim
« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2010, 22:40:57 Gönderen: burak.akın »

Çevrimdışı GolfMk1Diesel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 22 Mayıs 2010, 22:47:21 »
ilker abinin arabaya baktınmı ??? çok güzel araçtır...   3 4 bin liraya alıp toplayarak yapıcağın masraf yerine 5 6 bin tl ye iyi bi araba al derim

O çürüksüz değil abi,

Öncelikle hoş geldiniz, çürüksüz, Resto edilmemiş bi Mk1 bulmanız sanalıkta toplu İğne ucu aramaya benzer..Allah yardımcınız olsun bence çokçok uygun bi Mk1 alıp elinizdeki parayla onu Resto edebilirsiniz.. :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

Çevrimdışı cery

• JDM - German
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 22 Mayıs 2010, 23:10:22 »
mk1 lerin şanzıman parçaları dışında her parçası var :) şanzıman da bozulmadığı için parçası yok :)

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 22 Mayıs 2010, 23:22:32 »
yahu orj çürüksüzünü 3000 5000 e nası bulucan birkan illa bişeyi vardır...  :)  ama temiz araba ve iyi fiyata bnce...
« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2010, 23:24:18 Gönderen: burak.akın »

Çevrimdışı GolfMk1Diesel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 22 Mayıs 2010, 23:27:39 »
yahu orj çürüksüzünü 3000 5000 e nası bulucan birkan illa bişeyi vardır...  :)  ama temiz araba ve iyi fiyata bnce...

Abi sen yalnış anladın galiba restosuz çürükssüz Mk1 bulumassın demek istedim, İlker abinin arabası orjinal bi araba ama biraz çürük o yüzden Resto gerekiyo..
Kılıçoğlu Garage.