Gönderen Konu: bu cilaya ne dersiniz?  (Okunma sayısı 9002 defa)

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
Ynt: bu cilaya ne dersiniz?
« Yanıtla #14 : 24 Mayıs 2010, 11:51:14 »
Beyaz renkli araba için ne önerirsiniz peki.

Beyaz renkli arabalar kendini zor belli eder opak boya oldugundan dolayı boya katmanları vernik ve boya karışıkdır eger ince dairesel çizikler varsa bizim yaptıgımız uygulamanın aynısını yapabilirsiniz.

Kil her araba için kesinlikle gerekli aracınıza her ne yaparsanız yapın aracınız boyasında gözle görülemeyen kirler var arabanızın boyasında elinizi gezdirin elinize bazı pütürler gelecekdir bunları ister pasta yapın ister cila yapın asla cıkmaz bunun ilacı KİL'dir o yüzden 1 aylık olan araca dahi KİL öneriyorum  ;)

Menzerma 203 dairesel çizikleri yok etmenize yarayan aşındırıcı bir maddedir arabalarım fabrika çıkışında 80-120 mikron arası bir vernikle çıkmadadır her uygulayışta 2-3 mikron götürür o yüzden bir sakıncası yok sizi 20 sene götürür boyanız bakımını bu sekilde güzelce yaptıgınız sürece hem temiz durur hemde göz alıcı bir güzellik elde etmiş olursunuz

Glaze Show Room arabaları parlatmada yarayan bir malzemedir arabanın parlaklıgına kavuşmada 10 numara bir etkisi olmakdadır.

Wax collinite 915 - 476 bunlardan birisini kullanabilirsiniz. Ben 915 öneririm bu ise aracınız üzerinde büyük bir koruma saglar UV ışınlarından yagmurdan çamurdan vs. Bunların yanı sıra aracınız su tutmaz damlacık halinde kalır boncuklaşma olur yagmurlu havalarda çok farkedersiniz diger araçlara baktıgınız sizin aracınızdaki farkı çok rahat görebiirsiniz  ;)

Örnek

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 24 Mayıs 2010, 11:53:53 »
ÇBS Belco teflon ve normal cilaları var ucuzdur ve başarılıdır veya sonax kırmızı kutulu cila da çok iyi...

O ürünler pek bir iş görmez 2 yıkama sonrası atar gider yaptıgı korumada koruma degil sanayi kesmi bunu kullanır neden ucuzdur 10 liraya her yerde bulursun  Sonax ise Türkiyede doğmakda olan bu pazarı çok büyük bir dilim pasta alabilmek için reklamları çogaltdı ve sadece isim yapmaya çalışıyor Sonax'ın ürünleri güzel fakat en kaliteli ürün şu anda piyasada

meguiars

« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2010, 11:54:26 Gönderen: fosilci »

Çevrimdışı ozkan_misirli

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 25 Mayıs 2010, 10:41:14 »
arkadaşlar bu başlık açılmışken yazayım bende bari

Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Ürün Arama

bu cilayı çizik giderici olarak aldım. Başarılı bi ürün geldi bana. Arka bagaj kapağına kirliyken çöple yazı yazılmıştı. Arabayı yıkayınca ortaya çıktı boyanın altındaki beyazlık ortaya çıkmıştı. Çok bozulmuştum görünce :(. Bu cilayı uyguladım. Yalnız sulandırarak uyguladım. sorunlu bölgeye 3-4 kez uyguladım. Baya kapattı. Yanına 20 cm yaklaşıncayakadar gözükmüyo. Acayip te parladı araba. 6 saat sürdü bütün arabanın işi. Su döküyorum üzerinde durmuyor. Zamanla etkisi belli olacak.  Bi ara fotografını eklerim.

Etkili ve ekonomik çözüm tavsiye ederim
Ya yol ol, ya yol ver ya da yoldan çekil

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 25 Mayıs 2010, 13:47:41 »
Cila çizik gidermez fakat sadece 1-2 yıkama bilemdin 3 yıkama koruma saglar :)

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 25 Mayıs 2010, 22:16:09 »
okan abi araba muhtesem olmuş yakıyo ateş gibi maşallah kazasız belasız matlaştır :D :D cila senden sorulur valla iyi kas yapmışındır ama süper :tamamdir
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı fosilci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 25 Mayıs 2010, 22:20:08 »
Serhat'cım teşekkür ederim epey kas yaptık dedigin gibi çok yorucu bir iş menzerma 203 S aşırı yorucu yedirmek çok çokk zor ne kadar yedirirsen okadar verimli oluyor

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 25 Mayıs 2010, 22:33:20 »
abi çok doğru dediğin ne kadar yedirdin o kadar verim aldın eline koluna sağlık :tamamdir
WOLFSBURG STYLE ;)