Şefim bu sitenin kurucusu sen misin?
Golf1 in nerede olduğunu söyle abi gideyim bakayım. Fakat dizel motorlardan pek anlamadığım için motorun durumu hakkında bişe diyemem, ama kaportayı iyicene didiklerim.
Arabanın manifoltu deiştirdik. karbüratöre çevirdik. Karbüratör uzun zamandır yattığından veya pompanın fazla benzin basmasından dolayı taşırma yapıyo, karbüratörün temizlenmesi ve benzin otomatiği takılması gerek. Karbüratöre çevirdikten sonra motordaki benzin pompasının benzini geri dönüşten bastığını gördük. Belkide düzenli çalışmamasının tek sebebi buydu, bilemiyorum. Mengenteiler, enjektörler, ek benzin regülatörü, ek hava regülatörü vs. sökülmüş durumda. Fakat ben burada manifoltu ve enjeksiyon sistemini geri taktırabilirim. Orada sadece problemi çözmek ve tamirini yapmak kalır.
Bu enjeksiyon sistemine ait parçalardan bozuk olan çıkarsa senin oradan temin edebilir miyiz, yoksa istanbul a mi gitmemiz gerekiyor?
Birde şefim biraz kurcaladım ve bişey keşfettim
Aşağıdaki resimde ok işareti ile gösterdiğim vidaların altındaki vidalar benzin basıncını mı ayarlıyor? Öyle ise ben kendim ayarlayabilir miyim?
İnşallah seninle bu işi çözeceğiz şefim.