Küçücük bir problem için arabaya neler neler yaptım yaa. Bu yaptıklarımın parasına bosch servisinde arabayı sıfır çekerdim.
Barkit abi, Erşan abi de bir gün emekli olacak, bizim sistem için sonra kim insanlara yardımcı olacak
Erşan abi Manifoltu taktık ve ne işe yaradığını anlamadığım bazı şeyler var.
Elektrikçiye gittim, dedim bi bak şu fişlere. Bu arabanın krokisi bende yok dedi salladı beni. Bu fişlere sürekli 12v mi gelmesi gerekiyor yoksa ne zaman geleceğini ayarlayan bir beyin var mı? Bunun elektrik sisteminin krokisi internette falan var mıdır?
-1- numarada bir hava deliği var. Oradan motor hava emiyor. Normalde oraya birşey gelmesi gerekiyor mu? O deliği biraz önce silikon ile kapadım?
-2- numara da manifoltun arkasında hava ayar vidasının hemen altında bir hava deliği var. Oraya birşey gelmesi gerekiyor mu, yoksa öyle boş mu kalması gerekiyor?
-3 ve 4- numaralı parçaların ne işe yaradığını çözemedim ben. Nedir bunlar ve ne işe yarar?
Acaba bu sayfayı Golf mk2 bölümüne mi taşısak abi ya? Hem faydalanan olur, hem de bu sistemde korkulacak pek bişeyin olmadığını görürler...
Erşan abi bizi kovana kadar devam