Gönderen Konu: Bolulu golfçüler  (Okunma sayısı 6015 defa)

Çevrimdışı ozkan_misirli

• Profili Görüntüle
Bolulu golfçüler
« : 18 Temmuz 2010, 14:23:54 »
Boluya tayin oldum. 60 plaka ile siyah golf görürseniz o benim  :) Bu arada dün gölcüğe gittikç Harika yer bayıldım Vallaha.

Bana boluda hangi ustaya tavsiye edersiniz? İpek Otoyu yavsiye etti ev sahibim. Kendilerinin iki transporteri var oraya götürüyolarmış.

Tokat'tan buraya gelirken.Sağ arka tekerin sürekli havası iniyordu.Taşınma telaşıyla da bakamadım. Sonra da tamamen oturdu yerine. Neyse ilk defa stepne değiştimekte nasip oldu. Lastikçide 3cm bir vida çıktı içinden ve Sibobuda bozukmuş oda değiştirildi. İyi oldu Hepsi 10 TL'ye
« Son Düzenleme: 08 Aralık 2010, 16:54:35 Gönderen: ozkan_misirli »
Ya yol ol, ya yol ver ya da yoldan çekil

Çevrimdışı white quattro

• S-Line white quattro
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bolulu golfçüler
« Yanıtla #1 : 18 Temmuz 2010, 14:26:56 »
Geçmiş olsun...
Tayininiz hayırlı olsun.
Meslek??
quattro

Çevrimdışı ozkan_misirli

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 18 Temmuz 2010, 14:36:26 »
Öğretmenim.

Çevrimdışı cimmy

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 19 Temmuz 2010, 00:03:14 »
özkan hoşgeldin. bolu doğasıyla güzeldir haftasonları pikniğe balığa fln gidersin hep :) ahmet usta var sanayide ona trigerini değiştirttim bende bi ay oldu arabayı alalı  gayet iyi ilgileniyolar ben memnunun. dediğin gibi ipeğide ii diolar.

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #4 : 19 Temmuz 2010, 09:40:18 »
Öncelikler boluya hoşgeldiniz:) Bende Bolulu bir golfçüyüm:) Ev sahibiniz doğru söylemiş OTO İPEK bu işi hakkıyla yapan ender yerlerden onun dışında başka biryere götürmeniz sizin için felaket olur özellikle Ahmet ustadan uzak durun.

Oto ipek biraz pahalıcıdır ama işini iiyi yapar. gerekli parçaları siz bulur getirirseniz daha uyguna halledebilirsiniz işinizi yoksa parça fiyatları burada çok pahalı.

görüşmek üzere.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı ozkan_misirli

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 25 Kasım 2010, 12:08:56 »
Bolulu arkadaşar bana iyi bir atiker bayisi tavsiye edebilirmisiniz? Proje çizdireceğim ve filtre değiştireceğim
LPG projesinin boludaki fiyatını bilen var mı?

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 25 Kasım 2010, 18:10:39 »
özkan senin aracın zaten lpg li değil miydi? ne purocesi, ne lepegesi?
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı ozkan_misirli

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 26 Kasım 2010, 10:20:56 »
evet . LPG ruhsata işli değil. Aralık ayında muayenesi var mecburen işleteceğim. Projeninde süresi dolmuş.
Bolu'da iki atiker bayisi varmış hangisini tavsiye ediyorsunuz?
Örnek LPG
Yavuzlar LPG

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 26 Kasım 2010, 11:13:55 »
Yavuzlar LPG..
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 26 Kasım 2010, 11:16:08 »
İlla atikermi olması lazım? Bence LOVATO marka taktır daha çok memnun kalırsın. Atiker performansta birşey farketmiyor ama yakıt olarak çok kararsız; Atikerin LPG enjektörleri üst devirlere yetişemiyor ve çok yakıyor haberin olsun. LOVATO'yuda Yavuzlar takar.. Oranın işçiliğinden memnun kalırsın. ÖRNEK LPG'yi bilmiyorum gitmedim daha hiç.

Çevrimdışı yesilkrt

• Boks sporsa, savaş olimpiyattır.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 26 Kasım 2010, 11:25:06 »
.
« Son Düzenleme: 26 Kasım 2010, 11:27:21 Gönderen: yesilkrt »
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı ozkan_misirli

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 26 Kasım 2010, 17:05:55 »
Arkadaşlar benim lpg zaten atiker takılı Olayı şöyle özetleyeyim.

Aldığım arabanın LPG'si 25.06.2008 tarihinde takılmış.Ben arabayı 26.11 2009'da aldım. 10.2.2010 tarihinde de satışını aldım.
arabanın 17.12.2010'da muayenesi doluyor. Bu muayenede LPG'yi işletmem lazım. Projenin geçerlilik süresi 1 yıl. yani ben daha arabayı almadan önce dolmuş. Bende muayene zamanı gelsinde öyle ruhsata işleteyim diyordum.Olması gereken iki yol var

birincisi yeni proje çizilmesi gerekiyor (140 lira) ve bunu yeni öğrendim. Depo ve şamandıra yeniden değişmesi lazımmış 2009 yada 2010 yılına ait. ikisi beraber 300 lira + sızdırmazlık 20-25 lira + muyane 125 lira+ ruhsatta yaprak değişimi 46 lira = yuvarlak hesap 500 lira  :o

ikincisi de muhendisler odasına gidip durumu anlatıp, rica edip(ben aldığımda bu projenin zamanı dolmuş bundan haberim yoktu ayrıca deponunda değişmesi gerektiğini bilmiyordum 500 liraya yakın masraf çıkıyor ödemem mümkün deği gibisinden) eğer ki kabul ederlerse 60 lira emniyete ceza ödeyip eski proje kullanılabiliyor o zaman maaliyet yarı yarıya düşüyor. Mühendisin olur demesine bakıyor

İşim çok zora girdi.  :-[ Bana dua edin de ikincisi olsun.

Çevrimdışı ozkan_misirli

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 08 Aralık 2010, 16:52:36 »
Arkadaşlar yine bu işle ilgili tavsiyenize ihtiyacım var.( Biliyorum yeri burası değil ama )Burada görüştüğüm bir lpgci bana uygun fiyattan RAMSES'i takabileceğini söyledi.İki yıl garanti verdi. Arkadaşlar RAMSES  Golf'e uyarmı kullanan var mı? Performansı nasıl? Atikeri söktürüp yerine RAMSES'i taktırayım mı? cumaya kadar karar vermem lazım
BANA ACİL TAVSİYELERİNİZ LAZIM.
« Son Düzenleme: 08 Aralık 2010, 16:57:23 Gönderen: ozkan_misirli »