muratçım kimse celallenmiyor ki ? belki de düşünebilrisin, ya bana kakaladı bu arabayı basından atmak istiyodu diye. ama hiç de öyle değil, samimiyetime ister inan ister inanma, ben bu arabanın peşinde erşan abi şahit 8 ay koştum. bundan önce basımda bi tempra belası vardı ve satana kadar akla karayı seçtim. elimde kalan kuş kadar parayla da bunu aldım. gitmediğim yer kalmadı. aldığımda ne haldeydi satarkan ne haldeydi araba. ha, tabi ki hedefim cahitin yaptıgı gibi girişmekti araca ama, işe basladıgım gibi nişanlanınca iş terso oldu. erşan abi bilir ne kadar ugrastıgımı o araba için. satmasaydım keşke diyorum şimdi, borc alırdım harc alırdım gene çözerdim. açıkcası pişmanım. ama her işte bir hayır vardır diyorum ve geçiyorum. dersen ki yok arkadas sen bana curuk araba sattın bilerek, kakaladın, ha şa Allah var biliyor. eksik ve kusurlarını sana satarken de söyledim. gösterdim de. yine soyluyorum, eger satıcak olursan da, ara beni at mesajını kardeşim böyle böyle ben geri vermek istiyorum, seve seve durumlarımı ayarlamaya calısırım...
düşün artık, ben kaportacı arkadaştan "komple" kaporta için 650 lira, boya için de bin lira fiyat aldım. ve emin ol, o kaportacı boyacı da bandırmadaki en iyilerden ...